Champions League

Παραήταν μικρή για την Τσέλσι η «πρωτάρα» (vid)

Όταν η Κοπεγχάγη έμπαινε στους ομίλους του Champions League, λίγοι περίμεναν ότι θα την έβλεπαν να διεκδικεί μια θέση στα προημιτελικά. Η υπέρβαση των Δανών φαίνεται όμως ότι έφτασε στο τέλος της, αφού η ομάδα του Εντόι αποδείχθηκε πολύ μικρή για τα «δόντια» της Τσέλσι με αποτέλεσμα να ηττηθεί με σκορ 2-0. Περίπατος για τους Άγγλους για τους οποίους καθάρισε ο Ανελκά (17’, 53’). Δείτε τα γκολ.

Όταν η Κοπεγχάγη έμπαινε στους ομίλους του Champions League, λίγοι περίμεναν ότι θα την έβλεπαν να διεκδικεί μια θέση στα προημιτελικά.

Η υπέρβαση των Δανών φαίνεται όμως ότι έφτασε στο τέλος της, αφού η ομάδα του Εντόι αποδείχθηκε πολύ μικρή για τα «δόντια» της Τσέλσι με αποτέλεσμα να ηττηθεί με σκορ 2-0.

Περίπατος για τους Άγγλους για τους οποίους καθάρισε ο Ανελκά (17’, 53’).




Η Τσέλσι έχοντας ουσιαστικά μείνει εκτός στόχων στις εγχώριες διοργανώσεις, δεν είχε καμία διάθεση να «παίξει» και θέλησε να καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο κιόλας ματς. Το κέντρο των Άγγλων πίεσε πολύ ψηλά τους Δανούς, οι οποίοι δεν έδειχναν ικανοί να αντέξουν. Ο κεφάτος Ανελκά ήταν αυτός που εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος των γηπεδούχων και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 17’.

Όσο κεφάτος όμως ήταν ο Γάλλος, τόσο «σοφτ» και εκτός ρυθμού βρισκόταν ο Φερνάντο Τόρες. Ο Ισπανός δύο φορές βρέθηκε σε θέση για γκολ, αλλά «λιποθύμησε» και τελείωσε πολύ χαλαρά τις προσπάθειές του.

Στο ίδιο έργο θεατές και στο δεύτερο μέρος. Ο Τόρες έχανε γκολ, ο Ανελκά έβαζε (53’) και μετά το 2-0 η εικόνα του αγώνα μαρτυρούσε πως ήταν ξεκάθαρα θέμα της Τσέλσι το πού θα σταματούσε το κοντέρ.


ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Βίλαντ, Πόσπεχ, Κλαουντεμίρ, Κβιστ, Γκρόνκιερ (86’ Ζοχόρε), Σαντίν (46’ Βίνγκααρντ), Εντόι, Άντονσον, Βεντ (75’ Μπένγκστον), Γιόργκενσεν, Μπολάνιος.

Στον πάγκο: Κρίστενσεν, Κρίστενσεν, Χούιφελντ, Ντιλέινι.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κόουλ, Εσιέν, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Τόρες (90’ Καλού), Μαλουντά (85’ Ζιρκόφ), Μποσίνγκουα, Τέρι, Ανελκά (73’ Ντρογκμπά).

Στον πάγκο: Τέρνμπουλ, Μίκελ, Φερέιρα, ΜακΈχραν.




Cope 0-1 Che
Ανέβηκε από 2011goalsarena. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.



Cope 0-2 Che
Ανέβηκε από 2011goalsarena. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο.


Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x