Γενικά

Aντίπαλοι Ολυμπιακού: Άνετη πρόκριση για την Πόρτο, «αφεντικό» στο Βουκουρέστι η Στεάουα

Άνετη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Πορτογαλίας για την Πόρτο που επικράτησε 3-0 της Σιντρένσε, ενώ η έτερη αντίπαλος του Ολυμπιακού, Στεάουα, πήρε το ντέρμπι με την Ντιναμό με σκορ 2-0!

Πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Πορτογαλίας για την Πόρτο! Οι «δράκοι» δεν αντιμετώπισαν προβλήματα κόντρα στην κατώτερη ποιοτικά Σιντρένσε την οποία και νίκησαν στο... ρελαντί με σκορ 3-0 σε ένα ματς που διεξήχθη σε ουδέτερο γήπεδο, αφού η έδρα της δεν πληρούσε της προϋποθέσεις.

Τον δρόμο της πρόκρισης για την Πόρτο άνοιξε ο Γκαλένο στο 25' έπειτα από υπέροχη ασίστ του Μπόρζες. Το 2-0 ήρθε από τον εξαιρετικό, Ιβάν Χάιμε που πέρασε δυο αντιπάλους του και με άψογο πλασέ νίκησε τον Ροντρίγκο Ντίας στο 53'!

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε πέντε λεπτά αργότερα ο στόπερ της Πόρτο, Τιάγκο Τζαλό, βρίσκοντας δίχτυα με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ για το τελικό 3-0.



Απόλυτο «αφεντικό» στο Βουκουρέστι παρέμεινε η Στεάουα! Η ομάδα του Ηλία Χαραλάμπους μετέτρεψε το ντέρμπι της πρωτεύουσας σε... πάρτι, αφού «καθάρισε» τη συμπολίτισσα, Ντιναμό, με σκορ 2-0 και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

O Mπιρλιγκέα με ένα απίθανο ανάποδο ψαλίδι άνοιξε το σκορ στο 25' βάζοντας μπροστά στη Στεάουα, ενώ στην εκπνοή του ματς ο Μούσι κλείδωσε το τρίποντο για την ομάδα του διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x