Γενικά

Ο Πιερό διαψεύδει πως θέλει διπλασιασμό αποδοχών από την Μακάμπι: «Ελέγξτε τις πηγές σας»!

Ο Φραντζί Πιερό διαψεύδει κατηγορηματικά τα ισραηλινά δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ζήτησε από την Μακάμπι Χάιφα αύξηση των αποδοχών του.

Την ώρα που τα ρεπορτάζ στο Ισραήλ κάνουν λόγο για άρνηση του Φραντζί Πιερό να επιστρέψει στη χώρα, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης, ο ίδιος το διαψεύδει κατηγορηματικά.

Μάλιστα, ο 29χρονος φορ, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί με τις τελευταίες ώρες με την ΑΕΚ, διαψεύδει παράλληλα και όσα λέγονται για την επιθυμία του να διεκδικήσει ένα νέο συμβόλαιο με υψηλότερες αποδοχές.

Συγκεκριμένα, ο επιθετικός από την Αΐτή πόσταρε μια φωτογραφία από το δημοσίευμα και έγραψε τα εξής: «Εσείς παιδιά θα κάνετε τα πάντα για να δημιουργήσετε… σύννεφα. Ελέγξτε τις πηγές σας πριν αρχίσετε να δημοσιεύετε άρθρα για καταστάσεις που δεν είναι αληθείς. Προσπαθήστε ξανά».

Βέβαια το συγκεκριμένο δημοσίευμα με το οποίο εξοργίστηκε ο Πιερό δεν ανέφερε το ενδιαφέρον της Ένωσης, παρά μόνο ότι αφενός ο ίδιος έστειλε μήνυμα μέσω των εκπροσώπων του στην Μακάμπι Χάιφα ότι επιθυμεί αναπροσαρμογή του συμβολαίου του με βελτιωμένες αποδοχές και αφετέρου πως φοβάται να επιστρέψει στο Ισραήλ επειδή φοβάται.

AEK: Ο Πιερό διαψεύδει πως θέλει διπλασιασμό αποδοχών από την Μακάμπι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x