Ελλάδα

Ανακοίνωσε Γεωργίου η ΑΕΚ

Στην ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών της ΑΕΚ θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν η Τατιάνα Γεωργίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής.

Ποδοσφαιρίστρια της ΑΕΚ έγινε τη Δευτέρα η Τατιάνα Γεωργίου. Η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση της διεθνούς 28χρονης αμυντικού για τον επόμενο χρόνο.

Η Γεωργίου τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε στη Ραβένα, έχοντας φορέσει και τη φανέλα του ΠΑΟΚ για μία τετραετία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Τατιάνα Γεωργίου. Η 28χρονη αμυντικός γεννήθηκε στις 04/01/1996 και θα ενισχύσει το τμήμα του ποδοσφαίρου γυναικών της ΑΕΚ.

Η Τατιάνα, η οποία είναι βασικό μέλος της Εθνικής μας ομάδας, ξεκίνησε την καριέρα της από τις Αμαζόνες Θεσπρωτίας. Το 2014, "μετακόμισε" στη Θεσσαλονίκη για να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, με τον οποίο αγωνίστηκε στο Champions League.

Το καλοκαίρι του 2019 μετέβη στην Ιταλία, όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα της Νάπολι στο πρωτάθλημα της Serie Α, για να ακολουθήσει το 2021 η Τσεζένα. Μετέπειτα, μεταγράφηκε στην Ολύμπια Λουμπλιάνας (2022 – 2023), ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε στην ιταλική Ραβένα.

Τατιάνα, καλώς ήρθες στην ομάδα μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x