Πορτογαλία

Στην Σπόρτινγκ ο Πούροβιτς

Ένα ακόμα σπουδαίο ταλέντο απέκτησε η Σπόρτινγκ Λισαβώνας. Η ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας απόσπασε την υπογραφή του Μίλαν Πούροβιτς και θα είναι παίκτης της για τα επόμενα τα πέντε χρόνια. Ο 22χρονος επιθετικός από το Μαυροβούνιο αγωνιζόταν από το 2005 στον Ερυθρό Αστέρα του Βελιγραδίου, με τον οποίο είχε 17 γκολ σε 46 συμμετοχές τα τελευταία δύο χρόνια.

Ένα ακόμα σπουδαίο ταλέντο απέκτησε η Σπόρτινγκ Λισαβώνας. Η ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας απόσπασε την υπογραφή του Μίλαν Πούροβιτς και θα είναι παίκτης της για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ο 22χρονος επιθετικός από το Μαυροβούνιο αγωνιζόταν από το 2005 στον Ερυθρό Αστέρα του Βελιγραδίου, με τον οποίο είχε 17 γκολ σε 46 συμμετοχές τα τελευταία δύο χρόνια.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συμφωνία μου με την Σπόρτινγκ. Είναι μια μεγάλη ομάδα που δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην προώθηση νέων παικτών», δήλωσε ο διεθνής στράικερ.

Ο Μίλαν Πούροβιτς θα έχει την ευκαιρία να ξαναπαίξει με τους Βλάντιμιρ Στοΐκοβιτς και Σίμον Βούκσεβιτς, με τους οποίους ήταν συμπαίκτες στην εθνική Σερβίας και Μαυροβούνιου κάτω των 21 ετών, στον ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2006, που κατά σύμπτωση έγινε στην Πορτογαλία.

Επιμέλεια: Μιχάλης Χατζηνικήτας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x