Πορτογαλία

Προχωρούν Τζένοα και Παλέρμο για Καραγκούνη

Το ενδιαφέρον της Παλέρμο και της Τζένοα για τον Γιώργο Καραγκούνη δεν έμεινε σε φιλολογικό επίπεδο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ο’Jogo» οι δύο ιταλικοί σύλλογοι που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 30χρονου μέσου, έχουν ήδη κάνει κάποιες πρώτες επαφές με τη διοίκηση της Μπενφίκα και τις επόμενες ώρες (!) θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση. Ο Έλληνας άσος έχει εκφράσει στη διοίκηση των «αετών» της Λισαβόνας την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στη Serie A, όπου είχε αγωνιστεί για μία διετία με την Ίντερ. Οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν δείχνουν αντίθετοι σε αυτό το ενδεχόμενο, από τη στιγμή που το συμβόλαιο του διεθνούς χαφ λήγει το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά

Το ενδιαφέρον της Παλέρμο και της Τζένοα για τον Γιώργο Καραγκούνη δεν έμεινε σε φιλολογικό επίπεδο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ο’Jogo» οι δύο ιταλικοί σύλλογοι που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 30χρονου μέσου, έχουν ήδη κάνει κάποιες πρώτες επαφές με τη διοίκηση της Μπενφίκα και τις επόμενες ώρες (!) θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση. Ο Έλληνας άσος έχει εκφράσει στη διοίκηση των «αετών» της Λισαβόνας την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στη Serie A, όπου είχε αγωνιστεί για μία διετία με την Ίντερ. Οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν δείχνουν αντίθετοι σε αυτό το ενδεχόμενο, από τη στιγμή που το συμβόλαιο του διεθνούς χαφ λήγει το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά.

Ο Γιώργος Καραγκούνης αγωνίζεται στην Μπενφίκα την τελευταία διετία. Την πρώτη του σεζόν στο «Ντα Λουζ» είχε 19 συμμετοχές και 1 γκολ στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, ενώ φέτος μέτρησε 26 παρουσίες και 2 τέρματα, όντας ως επί το πλείστον βασικός. Η Τζένοα επιστρέφει την προσεχή περίοδο στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας, ενώ η Παλέρμο εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Κύπελλο UEFA.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x