Πορτογαλία

Superliga: Εύκολο έργο οι τρεις μεγάλοι

Εύκολες αποστολές αναμένεται να έχουν σε αυτή την 28η αγωνιστική οι τρεις μεγάλοι του Πορτογαλικού πρωταθλήματος. Αναλυτικά, την αδύναμη Σετούμπαλ υποδέχεται η Σπόρτινγκ Λισαβόνας με στόχο τη νίκη έτσι ώστε να διατηρηθεί σε τροχιά τίτλου, ενώ η πρωτοπόρος Πόρτο θα φιλοξενήσει στο «Ντραγκάο» την Νασιονάλ θέλοντας το «τρίποντο» για να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Από εκεί και πέρα και όσο αφορά την Μπενφίκα, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος θα αντιμετωπίσει στο «Ντα Λουζ» την Ναβάλ σε έναν αγώνα-μονόδρομο για τους «αετούς» οι οποίοι θέλουν τουλάχιστον να πάρουν την 2η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τέλος, η Μπελενένσες η οποία φέτος έχει κάνει εξαιρετική πορεία υποδέχεται την Μπράγκα, ενώ η Λειρία αντιμετωπίζει την Άβες. Τα υπόλοιπα παιχνίδια: Μπέιρα Μαρ-Μποαβίστα, Μαρίτιμο-Ακαδέμικα, Αμαδόρα-Πάκος Φερέιρα.

Εύκολες αποστολές αναμένεται να έχουν σε αυτή την 28η αγωνιστική οι τρεις μεγάλοι του Πορτογαλικού πρωταθλήματος. Αναλυτικά, την αδύναμη Σετούμπαλ υποδέχεται η Σπόρτινγκ Λισαβόνας με στόχο τη νίκη έτσι ώστε να διατηρηθεί σε τροχιά τίτλου, ενώ η πρωτοπόρος Πόρτο θα φιλοξενήσει στο «Ντραγκάο» την Νασιονάλ θέλοντας το «τρίποντο» για να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Από εκεί και πέρα και όσο αφορά την Μπενφίκα, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος θα αντιμετωπίσει στο «Ντα Λουζ» την Ναβάλ σε έναν αγώνα-μονόδρομο για τους «αετούς» οι οποίοι θέλουν τουλάχιστον να πάρουν την 2η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τέλος, η Μπελενένσες η οποία φέτος έχει κάνει εξαιρετική πορεία υποδέχεται την Μπράγκα, ενώ η Λειρία αντιμετωπίζει την Άβες. Τα υπόλοιπα παιχνίδια: Μαρίτιμο-Ακαδέμικα, Αμαδόρα-Πάκος Φερέιρα.

Το ματς της αγωνιστικής

Σάββατο 5/5

Πόρτο-Νασιονάλ

Την Νασιονάλ στο «Ντραγκάο» υποδέχεται η πρωτοπόρος Πόρτο με στόχο τη νίκη έτσι ώστε να διατηρήσει την απόσταση από Μπενφίκα και Σπόρτινγκ. Οι «δράκοι» δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση καθώς προέρχονται από την ήττα από την Μποαβίστα, ωστόσο πλέον δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών και θα τα δώσουν όλα για το «τρίποντο». Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν χωρίς άγχος και θα ταξιδέψουν στο Οπόρτο με σκοπό να αποσπάσουν ότι καλύτερο μπορούν.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 28ης αγωνιστικής

Κυριακή 6/5

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Σετούμπαλ

Μετά το πολύτιμο «Χ» που πήρε η Σπόρτινγκ κόντρα στην Μπενφίκα την προηγούμενη εβδομάδα, πλέον θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα κατάκτησης τίτλου, και για αυτό το λόγο κόντρα στη Σετούμπαλ θέλει μόνο νίκη έτσι ώστε να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα της Πόρτο. Τα «λιοντάρια» βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση και δεν θέλουν με τίποτα να σκέφτονται την γκέλα, ειδικά από τη στιγμή που έχουν να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που έχει πετύχει μόλις 7 γκολ στα εκτός έδρας ματς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής

Παρασκευή 4/5

Μπέιρα Μαρ-Μποαβίστα 1-0
(74' Ντέβιτς)

Σάββατο 5/5

Μαρίτιμο-Ακαδέμικα
Πόρτο-Νασιονάλ
Μπενφίκα-Ναβάλ

Κυριακή 6/5

Αμαδόρα-Πάκος Φερέιρα
Λειρία-Άβες
Μπράγκα-Μπελενένσες
Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Σετούμπαλ

Η βαθμολογία στην Πορτογαλία

Νίκος Τζαλίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x