Πορτογαλία

Superliga: Τα «φώτα» στο ντέρμπι της Λισσαβόνας!

Αναμφίβολα το παιχνίδι που κλέβει την παράσταση σε αυτή την 27η αγωνιστική στο πορτογαλικό πρωτάθλημα είναι το μεγάλο ντέρμπι της Λισσαβόνας που θα διεξαχθεί στο «Ντα Λούζ» ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Σπόρτινγκ, με τις δύο ομάδες να θέλουν μόνο νίκη για να παραμείνουν σε τροχιά τίτλου. Από εκεί και πέρα, ντέρμπι υπάρχει και στο Οπόρτο, καθώς εκεί η πάντα υπολογίσιμη Μποαβίστα, υποδέχεται τους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα «δράκους» σε ένα ματς πολύ σημαντικό. Τέλος εύκολο έργο αναμένεται να έχει η εξαιρετική φέτος Μπελενένσες που υποδέχεται την ουραγό Μπέιρα Μαρ. Τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής: Πάκος Φερέιρα-Λεϊρία, Νασιονάλ-Αμαδόρα, Ναβάλ-Άβες, Σετούμπαλ-Μαρίτιμο, Ακαδέμικα-Μπράγκα.

Αναμφίβολα το παιχνίδι που κλέβει την παράσταση σε αυτή την 27η αγωνιστική στο πορτογαλικό πρωτάθλημα είναι το μεγάλο ντέρμπι της Λισσαβόνας που θα διεξαχθεί στο «Ντα Λούζ» ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Σπόρτινγκ, με τις δύο ομάδες να θέλουν μόνο νίκη για να παραμείνουν σε τροχιά τίτλου. Από εκεί και πέρα, ντέρμπι υπάρχει και στο Οπόρτο, καθώς εκεί η πάντα υπολογίσιμη Μποαβίστα, υποδέχεται τους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα «δράκους» σε ένα ματς πολύ σημαντικό. Τέλος εύκολο έργο αναμένεται να έχει η εξαιρετική φέτος Μπελενένσες που υποδέχεται την ουραγό Μπέιρα Μαρ. Τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής: Νασιονάλ-Αμαδόρα, Ναβάλ-Άβες, Σετούμπαλ-Μαρίτιμο, Ακαδέμικα-Μπράγκα.

Το ματς της αγωνιστικής

Κυριακή 29/4

Μπενφίκα-Σπόρτινγκ

Πολύ μεγάλο παιχνίδι στο «Ντα Λουζ», εκεί όπου η Μπενφίκα υποδέχεται την Σπόρτινγκ στο ντέρμπι της Λισσαβόνας. Τα «λιοντάρια» βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και με δεδομένο ότι στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν έχουν γνωρίσει ακόμα την ήττα, το ίδιο θα επιδιώξουν και απέναντι στην ομάδα του Φερνάντο Σάντος. Από την άλλη πλευρά, η παρέα του Σιμάο και του Μίκολι με κάποιες γκέλες εκτός προγράμματος έπεσε στην 3η θέση και πλέον δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών άμα θέλέι να ελπίζει σε κατάκτηση του τίτλου.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής

Σάββατο 28/4

Μποαβίστα-Πόρτο

Εκτός από το ντέρμπι της Λισσαβόνας, υπάρχει και αυτό του Οπόρτο! Εκεί λοιπόν, η πάντα υπολογίσιμη Μποαβίστα υποδέχεται την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Πόρτο, με τους «δράκους» να θέλουν μόνο το «τρίποντο» έτσι ώστε να διατηρηθούν στην 1η θέση και να εκμεταλλευτούν το αποτέλεσμα από το Μπενφίκα-Σπόρτινγκ. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι δεν έχουν κάνει και τόσο καλή χρονιά καθώς βρίσκονται στην 11η θέση, ωστόσο σίγουρα θα αποτελέσουν σκληρό καρύδι για την ομάδα του Ζεζουάλδο Φερέιρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής

Παρασκευή 27/4

Πάκος Φερέιρα-Λεϊρία 0-0

Σάββατο 28/4

Μπελενένσες-Μπέιρα Μαρ
Μποαβίστα-Πόρτο

Κυριακή 29/4

Νασιονάλ-Αμαδόρα
Ναβάλ-Άβες
Σετούμπαλ-Μαρίτιμο
Μπενφίκα-Σπόρτινγκ Λισαβώνας

Δευτέρα 30/4

Ακαδέμικα-Μπράγκα

Η επόμενη αγωνιστική

Λεϊρία-Άβες
Αμαδόρα-Πάκος Φερέιρα
Πόρτο-Νασιονάλ
Μπέιρα Μαρ-Μποαβίστα
Μπράγκα-Μπελενένσες
Μαρίτιμο-Ακαδέμικα
Σπόρτινγκ-Σετουμπάλ
Μπενφίκα-Ναβάλ

Η βαθμολογία στην Πορτογαλία

Νίκος Τζαλίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x