Πορτογαλία

Superliga: «Φωτιά» στην κορυφή…

Τον τίτλο του πιο συγκλονιστικού πρωταθλήματος στην Ευρώπη διεκδικεί και όχι άδικα η Superliga, αφού 7 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της δεν έχει ξεκαθαρίσει το ποιος θα πάρει τον τίτλο που ονειρεύονται τρεις ομάδες (Πόρτο- Μπενφίκα Σπόρτινγκ). Επίσης η ίδια εικόνα παρουσιάζεται και στην ουρά του πρωταθλήματος όπου μάχονται 5 ομάδες για να αποφύγουν τις δυο θέσεις που οδηγούν στην δεύτερη κατηγορία.

Τον τίτλο του πιο συγκλονιστικού πρωταθλήματος στην Ευρώπη διεκδικεί και όχι άδικα η Superliga, αφού 7 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της δεν έχει ξεκαθαρίσει το ποιος θα πάρει τον τίτλο που ονειρεύονται τρεις ομάδες (Πόρτο-Μπενφίκα Σπόρτινγκ). Επίσης η ίδια εικόνα παρουσιάζεται και στην ουρά του πρωταθλήματος όπου μάχονται 5 ομάδες για να αποφύγουν τις δυο θέσεις που οδηγούν στην δεύτερη κατηγορία.

Σχετικά εύκολο έργο αναμένεται να έχουν η Πόρτο με την Μπενφίκα που αντιμετωπίζουν τις Σετουμπάλ και Μπέιρα Μαρ αντιστοίχως. Αντίθετα η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φιλοξενείται στην έδρα της Μπράγκα που αποδεικνύεται σκληρό καρύδι για τους αντιπάλους της. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 24ης αγωνιστικής, Άβες-Μποαβίστα, Αμαδόρα-Ακαδέμικα, Μαρίτιμο-Ναβάλ, Πάκος Φερέιρα-Νάσιοναλ και Λειρία-Μπελενένσες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής

Παρασκευή 6/4/2007

Πόρτο-Σετουμπάλ

Σάββατο 7/4/2007

Άβες-Μποαβίστα
Αμαδόρα-Ακαδεμικά
Μαρίτιμο-Ναβάλ
Πάκος Φερέιρα-Νάσιοναλ
Λειρία-Μπελενένσες
Μπράγκα-Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Κυριακή 8/4/2007

Μπέιρα Μαρ-Μπενφίκα

Η βαθμολογία της Πορτογαλίας.


Επόμενη αγωνιστική (25η)

Παρασκευή 13/4/2007

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μαρίτιμο

Σάββατο 14/4/2007

Μπελενένσες-Αμαδόρα
Ακαδέμικα-Πόρτο

Κυριακή 15/4/2007

Νάσιοναλ-Άβες
Ναβάλ-Πάκος Φερέιρα
Σετουμπάλ-Μπέιρα Μαρ
Μποαβίστα-Λειρία

Δευτέρα 16/4/2007

Μπενφίκα-Μπράγκα


Αλέξανδρος Κουλούρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x