Πορτογαλία

«Με Σάντος και του χρόνου η Μπενφίκα»

Στην τεχνική ηγεσία της Μπενφίκα θα παραμείνει και την επόμενη περίοδο ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος πρώην προπονητής της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού υπέγραψε το καλοκαίρι συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τους «αετούς», το οποίο και θα εξαντλήσει, όπως διαβεβαίωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Λουίς Φελίπε Βιέιρα. «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά του και σίγουρα θα είναι μαζί μας και τη νέα σεζόν», δήλωσε προαναγγέλοντας παράλληλα μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα του και αποκλείοντας το ενδεχόμενο παραχώρησης παικτών

Στην τεχνική ηγεσία της Μπενφίκα θα παραμείνει και την επόμενη περίοδο ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος πρώην προπονητής της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού υπέγραψε το καλοκαίρι συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τους «αετούς», το οποίο και θα εξαντλήσει, όπως διαβεβαίωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Λουίς Φελίπε Βιέιρα. «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά του και σίγουρα θα είναι μαζί μας και τη νέα σεζόν», δήλωσε προαναγγέλοντας παράλληλα μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα του και αποκλείοντας το ενδεχόμενο παραχώρησης παικτών.

Μετά από 22 αγωνιστικές η Μπενφίκα βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πορτογαλικού πρωταθλήματος με 51 βαθμούς, έναν λιγότερο από την πρωτοπόρο Πόρτο. Παράλληλα συνεχίζει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Κύπελλο UEFA, όπου αντιμετωπίζει στα προημιτελικά της διοργάνωσης την Εσπανιόλ.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x