Πορτογαλία

«Ο Κατσουράνης ξέρει πάντα τι πρέπει να κάνει»

Το ότι ο Κώστας Κατσουράνης μπορεί με την ίδια ευχέρεια που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ να προσφέρει και από τη θέση του κεντρικού αμυντικού, δεν είναι άγνωστο στους Έλληνες φιλάθλους. Την ευκαιρία να διαπιστώσουν του λόγου το αληθές είχαν για πρώτη φορά και οι Πορτογάλοι, στη σαββατιάτικη αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Άβες. Ο Φερνάντο Σάντος, μη έχοντας στη διάθεσή του τον τραυματία Λουιζάο, χρησιμοποίησε τον 27χρονο μέσο στο κέντρο της άμυνας και εκείνος τον δικαίωσε, αφού ήταν αλάνθαστος. « Είναι ένας παίκτης μυαλωμένος, που γνωρίζει απόλυτα τι πρέπει να κάνει μέσα στο παιχνίδι», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός των «αετών». «Ο Κατσουράνης είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής. Προσαρμόστηκε αμέσως και δεν είχα κανένα πρόβλημα στη συνεργασία μας», δήλωσε ο παρτενέρ του, Άντερσον.

Το ότι ο Κώστας Κατσουράνης μπορεί με την ίδια ευχέρεια που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ να προσφέρει και από τη θέση του κεντρικού αμυντικού, δεν είναι άγνωστο στους Έλληνες φιλάθλους. Την ευκαιρία να διαπιστώσουν του λόγου το αληθές είχαν για πρώτη φορά και οι Πορτογάλοι, στη σαββατιάτικη αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Άβες. Ο Φερνάντο Σάντος, μη έχοντας στη διάθεσή του τον τραυματία Λουιζάο, χρησιμοποίησε τον 27χρονο μέσο στο κέντρο της άμυνας και εκείνος τον δικαίωσε, αφού ήταν αλάνθαστος.

«Στα δύο χρόνια κοινής μας συνύπαρξης στην ΑΕΚ αγωνίστηκε πολλές φορές ως κεντρικός αμυντικός και έκανε μεγάλες εμφανίσεις σε αυτή τη θέση. Είναι ένας παίκτης μυαλωμένος, που γνωρίζει απόλυτα τι πρέπει να κάνει μέσα στο παιχνίδι», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός των «αετών», οι οποίοι επικράτησαν με 1-0 και παρέμειναν στην κούρσα του τίτλου, τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Πόρτο. Ο παρτενέρ του Έλληνα άσου στο κέντρο της άμυνας της Μπενφίκα στον προχθεσινό αγώνα, Άντερσον, εξήρε επίσης τον συμπαίκτη του. «Ο Κατσουράνης είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής. Προσαρμόστηκε αμέσως και δεν είχα κανένα πρόβλημα στη συνεργασία μας», τόνισε ο Βραζιλιάνος στόπερ.

Ο Κώστας Κατσουράνης είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθεί ως στόπερ και στην αναμέτρηση της προσεχούς Πέμπτης απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν στο «Παρκ Ντε Πρενς», για τη φάση των «16» του Κυπέλλου UEFA, αφού η συμμετοχή του Λουιζάο παραμένει αμφίβολη, λόγω ενός διαστρέμματος στον αστράγαλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x