Πορτογαλία

Φερνάντο Σάντος: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Η Μπενφίκα αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου της Πορτογαλίας αφού ηττήθηκε με 2-1 από τη Βαρζίμ, ομάδα δεύτερης κατηγορίας, στην Πόβοα. Ο προπονητής των «αετών», Φερνάντο Σάντος, πήρε την ευθύνη για το άσχημο αποτέλεσμα επάνω του και υποσχέθηκε πως η ομάδα του θα δείξει διαφορετικό πρόσωπο στο παιχνίδι με την Ντιναμό Βουκουρεστίου για το Κύπελλο UEFA. Ο Κώστας Κατσουράνης αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο, ενώ ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν εκτός αποστολής λόγω αμυγδαλύτιδας

Η Μπενφίκα αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου της Πορτογαλίας αφού ηττήθηκε με 2-1 από τη Βαρζίμ, ομάδα δεύτερης κατηγορίας, στην Πόβοα. Ο προπονητής των «αετών», Φερνάντο Σάντος, πήρε την ευθύνη για το άσχημο αποτέλεσμα επάνω του και υποσχέθηκε πως η ομάδα του θα δείξει διαφορετικό πρόσωπο στο παιχνίδι με την Ντιναμό Βουκουρεστίου για το Κύπελλο UEFA. Ο Κώστας Κατσουράνης αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο, ενώ ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν εκτός αποστολής λόγω αμυγδαλύτιδας.

«Πρέπει να συγχαρώ την Βαρζίμ, πέτυχε δύο γκολ και νίκησε καθαρά. Η δική μου ομάδα έκανε κάποιά πράγματα σωστά και άλλα λιγότερο, σε αυτήν την περίπτωση αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα» δήλωσε ο Σάντος και παράλληλα κάλυψε τους ποδοσφαιριστές του λέγοντας: «Τα έδωσαν όλα στο γήπεδο είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες». Όσον αφορά τον αγώνα της Μπενφίκα με την Ντινάμο Βουκουρεστίου, τόνισε: «Η ήττα δεν θα επηρεάσει την προετοιμασία μας για το Κύπελλο UEFA. Είναι μια διαφορετική διοργάνωση και θέλουμε να είμαστε καλά απέναντι στη Ντινάμο».

Επιμέλεια: Δημήτρης Καραμφυλίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x