Πορτογαλία

Διαφορές Μπενφίκα-Τίγκρες για «Κικίν»

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη Μπενφίκα, την Τίγκρες και τον πατέρα και μάνατζερ του Φρανσίσκο «Κικίν» Φονσέκα για την παραχώρηση του Μεξικανού επιθετικού, που απασχόλησε και την ΑΕΚ, στην Τίγκρες. Την Τρίτη υπήρξε στη Λισσαβόνα συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο των «αετών», Λουίς Φελίπε Βιέιρα και τον αντιπρόεδρο της ομάδας του Μοντερέι, Σεμπαστιάν Λούρι, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν έδωσαν ακόμη τα χέρια καθώς υπάρχουν αρκετές διαφορές ανάμεσα στα εμπλεκόμενα μέρη

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη Μπενφίκα, την Τίγκρες και τον πατέρα και μάνατζερ του Φρανσίσκο «Κικίν» Φονσέκα για την παραχώρηση του Μεξικανού επιθετικού, που απασχόλησε και την ΑΕΚ, στην Τίγκρες. Την Τρίτη υπήρξε στη Λισσαβόνα συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο των «αετών», Λουίς Φελίπε Βιέιρα και τον αντιπρόεδρο της ομάδας του Μοντερέι, Σεμπαστιάν Λούρι, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν έδωσαν ακόμη τα χέρια καθώς υπάρχουν αρκετές διαφορές ανάμεσα στα εμπλεκόμενα μέρη. Οι δύο σύλλογοι συζητούν είτε το ενδεχόμενο πώλησης του 27χρονου άσου έναντι περίπου 3,5 εκατ. ευρώ είτε το δανεισμό του με την υποχρέωση των Μεξικανών να αναλάβουν την πληρωμή του παίκτη μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του. Παράλληλα, η Τίγκρες δεν έχει ακόμη συμφωνήσει να καλύψει πλήρως τις αποδοχές που έχει ο παίκτης βάσει το συμβολαίου του στη Μπενφίκα, οι οποίες και αγγίζουν το ένα εκατ. ευρώ ετησίως. Οι διαπραγματεύσεις αναμένεται να συνεχιστούν και την Τετάρτη (10/1), με μεγαλύτερο εχθρό τον… χρόνο, καθώς η προθεσμία για τις μεταγραφές στο Μεξικό εκπνέει στις 15 Ιανουαρίου.

Η ΑΕΚ παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις και σε περίπτωση ναυαγίου, ενδέχεται να ζητήσει το δανεισμό του Φρανσίσκο Φονσέκα, καθώς ενδεχόμενο αγοράς του με τα ποσά για τα οποία συζητά η Μπενφίκα δεν υπάρχει.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x