Πορτογαλία

Σκολάρι: «Ο Κεϊρός θέλει τη θέση μου»

Για προσπάθεια να προωθήσει τον εαυτό του για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Πορτογαλίας κατηγόρησε ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι τον Κάρλος Κεϊρός. Ο Βραζιλιάνος προπονητής των Ιβήρων απέδωσε την παρουσία του Πορτογάλου βοηθού προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αναμέτρηση με το Καζακστάν για τα προκριματικά του EURO 2008 ως προσπάθεια να του πάρει μακροπρόθεσμα τη θέση. Οι δηλώσεις του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού της Βραζιλίας αποδίδονται εν μέρει και στο αίτημα του αγγλικού συλλόγου να μην αγωνιστεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο παιχνίδι λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού και υπό το φόβο της υποτροπής. Τελικά ο 21χρονος μεσοεπιθετικός όχι μόνο αγωνίστηκε, αλλά πέτυχε και το δεύτερο τέρμα της ομάδας του

Για προσπάθεια να προωθήσει τον εαυτό του για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Πορτογαλίας κατηγόρησε ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι τον Κάρλος Κεϊρός. Ο Βραζιλιάνος προπονητής των Ιβήρων απέδωσε την παρουσία του Πορτογάλου βοηθού προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αναμέτρηση με το Καζακστάν για τα προκριματικά του EURO 2008 ως προσπάθεια να του πάρει μακροπρόθεσμα τη θέση. Οι δηλώσεις του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού της Βραζιλίας αποδίδονται εν μέρει και στο αίτημα του αγγλικού συλλόγου να μην αγωνιστεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο παιχνίδι λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού και υπό το φόβο της υποτροπής. Τελικά ο 21χρονος μεσοεπιθετικός όχι μόνο αγωνίστηκε, αλλά πέτυχε και το δεύτερο τέρμα της ομάδας του.

«Όλα είναι θέμα εικόνας, για να έχει να πει κάτι στην ομάδα του. Ο Κεϊρός ήρθε να δει τον αγώνα για να προωθήσει την υποψηφιότητά του για τον πάγκο της Πορτογαλίας και εμείς τον υποδεχτήκαμε. Δημόσια λέει πως ο Ρονάλντο δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, αλλά σε εμάς έλεγε άλλα», δήλωσε σχετικά ο Σκολάρι.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x