Πορτογαλία

Στηρίζει Κατσουράνη αντιρατσιστική οργάνωση

Ο τραυματισμός του Άντερσον μετά από (καθαρό) μαρκάρισμα του Κώστα Κατσουτάνη στο προ 2,5 εβδομάδων ντέρμπι ανάμεσα στην Πόρτο και τη Μπενφίκα για το πορτογαλικό πρωτάθλημα εξακολουθεί να απασχολεί τη χώρα. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ έχει βρεθεί αδίκως στο στόχαστρο της διοίκησης της Πόρτο και μερίδας του Τύπου της Πορτογαλίας, ωστόσο έχει και κάποιους συμμάχους

Ο τραυματισμός του Άντερσον μετά από (καθαρό) μαρκάρισμα του Κώστα Κατσουτάνη στο προ 2,5 εβδομάδων ντέρμπι ανάμεσα στην Πόρτο και τη Μπενφίκα για το πορτογαλικό πρωτάθλημα εξακολουθεί να απασχολεί τη χώρα. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ έχει βρεθεί αδίκως στο στόχαστρο της διοίκησης της Πόρτο και μερίδας του Τύπου της Πορτογαλίας, ωστόσο έχει και κάποιους συμμάχους. Η αντιρατσιστική οργάνωση «SOS Racismo» έσπευσε να υπερασπιστεί τον Έλληνα μέσο κατηγορώντας με τη σειρά της την Πόρτο για ρατσισμό και «τραγικό παράδειγμα ξενοφοβίας».

«Η ανακοίνωση της Πόρτο είναι ένα τραγικό παράδειγμα ξενοφοβίας. Με λύπησε που η Λίγκα δεν πήρε θέση για το ζήτημα. Πρόκειται για μια μεγάλη υποκρισία. Δεν είναι δυνατόν να υποστηρίζει άλλες πρωτοβουλίες κατά του ρατσισμού και να κλείνει τα μάτια σε αυτή την περίπτωση, όπου ομάδες σαν την Πόρτο καταπατούν τα πάντα», δήλωσε στην εφημερίδα «O’Jogo» ο εκπρόσωπος της οργάνωσης, Ζοσέ Φαλκάο, ενώ τόνισε πως η οργάνωσή του είναι διατεθειμένη να φτάσει μέχρι και την Ανώτατη Επιτροπή Ισότητας της Πορτογαλίας για το συγκεκριμένο θέμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x