Πορτογαλία

Αποζημίωση από ΕΠΟ για Καραγκούνη ίσως ζητήσει η Μπενφίκα

Το ενδεχόμενο να ζητήσει αποζημίωση από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τον τραυματισμό του Γιώργου Καραγκούνη εξετάζει σοβαρά η διοίκηση της Μπενφίκα. Ο Έλληνας μέσος υπέστη, όπως αποδείχτηκε το Σάββατο, θλάση στη δεξιά του γάμπα και θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας του για τρεις εβδομάδες έως έναν μήνα

Το ενδεχόμενο να ζητήσει αποζημίωση από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τον τραυματισμό του Γιώργου Καραγκούνη εξετάζει σοβαρά η διοίκηση της Μπενφίκα. Ο Έλληνας μέσος υπέστη, όπως αποδείχτηκε το Σάββατο, θλάση στη δεξιά του γάμπα και θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας του για τρεις εβδομάδες έως έναν μήνα.

Ο Καραγκούνης είχε τραυματιστεί στην αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Νορβηγία το περασμένο Σάββατο και αντιμετώπιζε ενοχλήσεις, ωστόσο έσφιξε τα δόντια και με δική του θέληση αγωνίστηκε την Τετάρτη απέναντι στη Βοσνία. Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών στον αγώνα της εθνικής ζήτησε να γίνει αλλαγή, καθώς οι ενοχλήσεις έγιναν έντονες, αλλά ο Ότο Ρεχάγκελ τον διατήρησε στην ενδεκάδα μέχρι το 37ο λεπτό της αναμέτρησης προτού τον αντικαταστήσει με τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Η πλευρά της Μπενφίκα θεωρεί πως υπάρχει… ελληνική ευθύνη για τον τραυματισμό του 29χρονου άσου και είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει το πρόσφατο παράδειγμα της Ατλέτικο Μαδρίτης, που προτίθεται να ζητήσει αποζημίωση για τον τραυματισμό του Μάξι Ροντρίγκεζ στο φιλικό Ισπανίας-Αργεντινής την περασμένη Τετάρτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x