Πορτογαλία

Έναν μήνα εκτός ο Καραγκούνης!

Οι αρχικοί φόβοι των ανθρώπων της Μπενφίκα για τον Γιώργο Καραγκούνη επαληθεύτηκαν. Ο Έλληνας μέσος υπέστη θλάση στη δεξιά του γάμπα και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα διάστημα μεταξύ τριών εβδομάδων και ενός μήνα. Αυτό σημαίνει πως ο 29χρονος άσος είναι πολύ πιθανό να απουσιάσει από το φιλικό που θα δώσει η εθνική Ελλάδος με την αντίστοιχη της Γαλλίας στο Παρίσι στις 15 Νοεμβρίου. Παράλληλα θα απουσιάσει σίγουρα από την αναμέτρηση των «αετών» της Λισαβόνας με τη Σέλτικ στη Γλασκώβη για το Champions League την Τρίτη και πιθανότατα και από την άτυπη ρεβάνς στο «Ντα Λουζ» την 1η Νοεμβρίου, ενώ εκτός απροόπτου θα χάσει και το μεγάλο ντέρμπι με την Πόρτο στις 29 Οκτωβρίου για το πορτογαλικό πρωτάθλημα

Οι αρχικοί φόβοι των ανθρώπων της Μπενφίκα για τον Γιώργο Καραγκούνη επαληθεύτηκαν. Ο Έλληνας μέσος υπέστη θλάση στη δεξιά του γάμπα και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα διάστημα μεταξύ τριών εβδομάδων και ενός μήνα. Αυτό σημαίνει πως ο 29χρονος άσος είναι πολύ πιθανό να απουσιάσει από το φιλικό που θα δώσει η εθνική Ελλάδος με την αντίστοιχη της Γαλλίας στο Παρίσι στις 15 Νοεμβρίου. Παράλληλα θα απουσιάσει σίγουρα από την αναμέτρηση των «αετών» της Λισαβόνας με τη Σέλτικ στη Γλασκώβη για το Champions League την Τρίτη και πιθανότατα και από την άτυπη ρεβάνς στο «Ντα Λουζ» την 1η Νοεμβρίου, ενώ εκτός απροόπτου θα χάσει και το μεγάλο ντέρμπι με την Πόρτο στις 29 Οκτωβρίου για το πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Ο Καραγκούνης είχε τραυματιστεί στην αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Νορβηγία το περασμένο Σάββατο και αντιμετώπιζε ενοχλήσεις, ωστόσο έσφιξε τα δόντια και με δική του θέληση αγωνίστηκε την Τετάρτη απέναντι στη Βοσνία. Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών στον αγώνα της εθνικής ζήτησε να γίνει αλλαγή, καθώς οι ενοχλήσεις έγιναν έντονες, αλλά ο Ότο Ρεχάγκελ τον διατήρησε στην ενδεκάδα μέχρι το 37ο λεπτό της αναμέτρησης προτού τον αντικαταστήσει με τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Ο Φερνάντο Σάντος, προπονητής του στη Μπενφίκα, δεν είχε κρύψει τη δυσαρέσκειά του για τον τραυματισμό αυτό, αφού ο Καραγκούνης ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του στα τελευταία παιχνίδια. «Ο Καραγκούνης δεν έπρεπε καν να αγωνιστεί με την εθνική Ελλάδος την Τετάρτη. Είχε τραυματιστεί στον πρώτο αγώνα με τη Νορβηγία το Σάββατο και δεν έπρεπε να πιεστεί, αλλά πήρε το ρίσκο και αγωνίστηκε και την Τετάρτη, κάτι που τελικά πλήρωσε», είχε δηλώσει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x