Πορτογαλία

Σάντος: «Δεν έπρεπε καν να παίξει ο Καραγκούνης»

Φανερά ενοχλημένος από τον τραυματισμό με τον οποίο επέστρεψε ο Γιώργος Καραγκούνης από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Ελλάδας παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής του στη Μπενφίκα, Φερνάντο Σάντος. «Δεν έπρεπε καν να αγωνιστεί με την εθνική Ελλάδος την Τετάρτη. Είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τη Νορβηγία και δεν έπρεπε να πιεστεί, αλλά πήρε το ρίσκο και αγωνίστηκε και την Τετάρτη, κάτι που τελικά πλήρωσε», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός και προσέθεσε: «Στην Ελλάδα, όποιος δεν αγωνίζεται με την εθνική του ομάδα λόγω τραυματισμού, δεν μπορεί να παίξει και το Σαββατοκύριακο με την ομάδα του, αλλά προφανώς αυτός είναι ένας νόμος που δεν έχει ισχύ στην Πορτογαλία». Χάνει το ματς με Λεϊρία και πιθανώς και αυτό με τη Σέλτικ ο 29χρονος μέσος

Φανερά ενοχλημένος από τον τραυματισμό με τον οποίο επέστρεψε ο Γιώργος Καραγκούνης από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Ελλάδας παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής του στη Μπενφίκα, Φερνάντο Σάντος. Ο Έλληνας μέσος κληρονόμησε έναν μυϊκό τραυματισμό στο μηρό και θα απουσιάσει τουλάχιστον από την αναμέτρηση του προσεχούς Σαββάτου απέναντι στη Λεϊρία για το πορτογαλικό πρωτάθλημα, ενώ κινδυνεύει να χάσει και την αναμέτρηση με τη Σέλτικ στη Γλασκώβη για το Champions League.

«Ο Καραγκούνης δεν έπρεπε καν να αγωνιστεί με την εθνική Ελλάδος την Τετάρτη. Είχε τραυματιστεί στον πρώτο αγώνα με τη Νορβηγία το Σάββατο και δεν έπρεπε να πιεστεί, αλλά πήρε το ρίσκο και αγωνίστηκε και την Τετάρτη, κάτι που τελικά πλήρωσε», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός και προσέθεσε αφήνοντας αιχμές για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Στην Ελλάδα, όποιος δεν αγωνίζεται με την εθνική του ομάδα λόγω τραυματισμού, δεν μπορεί να παίξει και το Σαββατοκύριακο με την ομάδα του, αλλά προφανώς αυτός είναι ένας νόμος που δεν έχει ισχύ στην Πορτογαλία».

Ο 29χρονος άσος αντιμετώπιζε ενοχλήσεις και πριν τον αγώνα της Ελλάδας με τη Βοσνία στη Ζένιτσα, ωστόσο έσφιξε τα δόντια και με δική του θέληση αγωνίστηκε. Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών στον αγώνα της εθνικής ζήτησε να γίνει αλλαγή, καθώς οι ενοχλήσεις έγιναν έντονες, αλλά ο Ότο Ρεχάγκελ τον διατήρησε στην ενδεκάδα μέχρι το 37ο λεπτό της αναμέτρησης προτού τον αντικαταστήσει με τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x