Πορτογαλία

Στηρίζει ο Βιέιρα τον αισιόδοξο Σάντος

Μπορεί μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα της Μπενφίκα να είχε τεθεί, από μερίδα του πορτογαλικού Τύπου, ακόμα και ζήτημα απόλυσης του Φερνάντο Σάντος ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο πρόεδορς Φελίπε Βιέιρα στηρίζει προπονητή και παίκτες και με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ο Jogo» τονίζει πως η ομάδα του μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Ο Σάντος εμφανίζεται κι αυτός αισιόδοξος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ δίνει νέα στοιχεία για το υπόβαθρο της αλλαγής του Καραγκούνη στο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μπορεί μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα της Μπενφίκα να είχε τεθεί, από μερίδα του πορτογαλικού Τύπου, ακόμα και ζήτημα απόλυσης του Φερνάντο Σάντος ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο πρόεδορς Φελίπε Βιέιρα στηρίζει προπονητή και παίκτες και με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ο Jogo» τονίζει πως η ομάδα του μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Ο Σάντος εμφανίζεται κι αυτός αισιόδοξος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ δίνει νέα στοιχεία για το υπόβαθρο της αλλαγής του Καραγκούνη στο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Έχουμε τους παίκτες και τον προπονητή για να γίνουμε πρωταθλητές», είπε μεταξύ άλλων ο Βιέιρα. Ο Φερνάντο Σάντος σε δηλώσεις του στην ίδια εφημερίδα υποστήριξε: «Θα κερδίσουμε την πλειοψηφία των παιχνιδιών». Ερωτηθείς ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ για το περιστατικό μεταξύ του Λουιζάο με τον Καραγκούνη είπε: «Έχουμε καλό ομαδικό πνεύμα. Σε όλες τις ομάδες στον κόσμο βλέπεις τέτοια πράγματα. Είναι φυσιολογικά πράγματα. Αυτές οι καταστάσεις έχουν να κάνουν με τη θέληση και το συναίσθημα ορισμένων παικτών στη διάρκεια του παιχνιδιού».

Επιμέλεια: Δημήτρης Καραμφυλίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x