Πορτογαλία

Συνελήφθη ο Κουαρέσμα!

Σε κρατητήριο της Πορτογαλίας θα περάσει τη νύχτα ο Ρικάρντο Κουαρέσμα. Ο μέσος της Μπεσίκτας συνελήφθη την Τετάρτη (14/11) στη Λισαβόνα από τις Αρχές, καθώς επιτέθηκε σε έναν αστυνομικό, τον οποίο και τραυμάτισε! Μάλιστα, το άτυχο όργανο της τάξης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σε κρατητήριο της Πορτογαλίας θα περάσει τη νύχτα ο Ρικάρντο Κουαρέσμα.

Ο μέσος της Μπεσίκτας συνελήφθη την Τετάρτη (14/11) στη Λισαβόνα από τις Αρχές, καθώς επιτέθηκε σε έναν αστυνομικό, τον οποίο και τραυμάτισε!

Μάλιστα, το άτυχο όργανο της τάξης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τα πορτογαλικά Μέσα, το όλο περιστατικό με τον Κουαρέσμα προκάλεσε ένας έντονος διαπληκτισμός που είχε η μητέρα του με μία άγνωστη! Ο μέσος της Μπεσίκτας –ως καλός γιος- δεν μπορούσε να βλέπει τον άνθρωπο που τον έφερε τον κόσμο να τα «ακούει», με αποτέλεσμα να πάει και να ζητήσει το λόγο από την άγνωστη κυρία. Ένας αστυνομικός, ο οποίος περνούσε από την περιοχή και είδε το συμβάν, πήγε να χωρίσει τις δύο γυναίκες…

Ωστόσο, αυτό φέρεται πως εκνεύρισε ακόμη περισσότερο τον Κουαρέσμα, με αποτέλεσμα να επιτεθεί στο όργανο της τάξης, το οποίο στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στον μέσο της Μπεσίκτας να του φορέσουν… χειροπέδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x