Γαλλία

«Πληγωμένη» με Ολυμπιακό!

Με μια σημαντική απουσία θα παραταχθεί στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό -και σε πολλά ακόμα για το επόμενο διάστημα- η Μονπελιέ. «Ματιασμένος» ενδεχομένως από τη γκολάρα που είχε πετύχει στο προηγούμενο παιχνίδι του Champions League με τη Σάλκε (2-2), ο Καρίμ Αΐτ Φανά τραυματίστηκε σοβαρά στην προπόνηση και θα μείνει τουλάχιστον έξι μήνες εκτός γηπέδων.

Με μια σημαντική απουσία θα παραταχθεί στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό -και σε πολλά ακόμα για το επόμενο διάστημα- η Μονπελιέ.

«Ματιασμένος» ενδεχομένως από τη γκολάρα που είχε πετύχει στο προηγούμενο παιχνίδι του Champions League με τη Σάλκε (2-2), ο Καρίμ Αΐτ Φανά τραυματίστηκε σοβαρά στην προπόνηση και θα μείνει τουλάχιστον έξι μήνες εκτός γηπέδων.

Μετά και τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, ο 23χρονος Μαροκινός ανακοίνωσε ο ίδιος ο αποτέλεσμά τους, γράφοντας στο Twitter ότι πρόκειται για ρήξη συνδέσμων η οποία θα τον κρατήσει μακριά από τη δράση για το επόμενο εξάμηνο.

Κατά συνέπεια, θα χάσει τα δυο προσεχή παιχνίδια των Γάλλων με τον Ολυμπιακό για το Champions League και φυσικά θα πρέπει να περιμένει πρόκριση, εκπληκτική βελτίωση της ομάδας του (βρίσκεται στη 15η θέση της βαθμολογίας) ή… μεταγραφή για να ξαναπαίξει και να ξανασκοράρει τέτοια γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x