Πορτογαλία

Super Liga: Ήττα-σοκ για τη Σπόρτινγκ

Βόμβα μεγατόνων στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Πάσος Φερέιρα στο παιχνίδι που άνοιξε την τρίτη αγωνιστική. Τα «λιοντάρια», προφανώς ζαλισμένα ακόμη από το θρίαμβο επί της Ίντερ στο ίδιο γήπεδο για την πρεμιέρα του Champions League την Τρίτη, παρουσιάστηκαν αγνώριστα και υπέστησαν την ήττα με το γκολ που σημείωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (47’) ο Ρόνι. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή του πρωταθλήματος με έξι βαθμούς, αλλά κι έναν αγώνα περισσότερο από τις Μπράγκα, Πόρτο και Ναβάλ.

Βόμβα μεγατόνων στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Πάσος Φερέιρα στο παιχνίδι που άνοιξε την τρίτη αγωνιστική. Τα «λιοντάρια», προφανώς ζαλισμένα ακόμη από το θρίαμβο επί της Ίντερ στο ίδιο γήπεδο για την πρεμιέρα του Champions League την Τρίτη, παρουσιάστηκαν αγνώριστα και υπέστησαν την ήττα με το γκολ που σημείωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (47’) ο Ρόνι. Οι γηπεδούχοι, που στη συνέχεια έχασαν πολλές ευκαιρίες για να πάρουν τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας, διαμαρτύρονται πως ο σκόρερ έσπρωξε τη μπάλα προς τα δίχτυα με το αριστερό του χέρι. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή του πρωταθλήματος με έξι βαθμούς, αλλά κι έναν αγώνα περισσότερο από τις Μπράγκα, Πόρτο και Ναβάλ.

Το υπόλοιπο μενού

Στο «Φιγκουέιρα ντα Φοζ» διεξάγεται η σημαντικότερη αναμέτρηση, όπου η Πόρτο φιλοξενείται από τη Ναβάλ, με τις δυο ομάδες να έχουν το απόλυτο με 2Χ2. Από την άλλη, η Μπενφίκα του Κατσουράνη και του «παροπλισμένου» Καραγκούνη, δύσκολα θα αντιμετωπίσει προβλήματα υποδεχόμενη την Νασιονάλ στο «Ντα Λουζ». Από κει και πέρα, η Λεϊρία κοντράρεται με την Μπράγκα, η οποία έχει επίσης το απόλυτο, ενώ εντός έδρας αναμετρήσεις για Ακαδέμικα και Μαρίτιμο, με Μπελενένσες και Αβες αντίστοιχα. Η Αμαδόρα φιλοξενείται στην έδρα της Μπέϊρα Μα, ενώ η «αυλαία» της αγωνιστικής πέφτει με τον αγώνα της Σετουμπάλ με την Μποαβίστα.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Σάββατο 16/09/2006

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Πάσος Φερέιρα 0-1
(45+2’ Ρόνι)

Κυριακή 17/09/2006

18:00 Ακαδέμικα – Μπελενέσες
18:00 Μαρίτιμο – Αβες
18:00 Μπεϊρα Μαρ – Αμαδόρα
21:15 Μπενφίκα – Νασιονάλ
23:15 Ναβάλ – Πόρτο

Δευτέρα 18/09/2006

22:30 Μπράγκα – Λεϊρία

Τρίτη 19/09/2006

22:30 Σετούμπαλ – Μποαβίστα

*Δείτε τη βαθμολογία του πορτογαλικού πρωταθλήματος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x