Ιταλία

Έρευνα στους γιατρούς για το θάνατο Μοροζίνι

Έρευνα για τους τρεις γιατρούς που έσπευσαν να βοηθήσουν τον Πιερμάριο Μοροζίνι, όταν κατέρρευσε εντός γηπέδου στην αναμέτρηση της Λιβόρνο με την Πεσκάρα τον περασμένο Απρίλιο, διενεργούν οι αρμόδιες υπηρεσίες στην Ιταλία. Βαρύτατες οι κατηγορίες που θα αντιμετωπίσουν, αν τους αποδοθούν ευθύνες για τον θάνατο του άτυχου ποδοσφαιριστή.

Έρευνα για τους τρεις γιατρούς που έσπευσαν να βοηθήσουν τον Πιερμάριο Μοροζίνι, όταν κατέρρευσε εντός γηπέδου στην αναμέτρηση της Λιβόρνο με την Πεσκάρα τον περασμένο Απρίλιο, διενεργούν οι αρμόδιες υπηρεσίες στην Ιταλία.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον γιατρό της Πεσκάρα, Ερνέστο Σαμπατίνι, τον φυσιοθεραπευτή της Λιβόρνο, Μανλίο Πορτσελίνι και τον γιατρό του γηπέδου, Βίτο Μολφέζε, που ήταν εκείνοι που έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος στην συνέχεια άφησε την τελευταία του πνοή στο ασθενοφόρο και ενώ μεταφερόταν στο νοσοκομείο.

Οι εισαγγελείς, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, προσπαθούν να διαπιστώσουν κατά πόσο πρέπει να αποδοθούν ευθύνες. Εφόσον προκύψει κάτι μεμπτό, οι τρεις άνδρες θα αντιμετωπίσουν βαρύτατες κατηγορίες, μεταξύ των οποίων για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Βάσια Στέρπη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x