Ισπανία

Ρονάλντο: «Όλα τα θέματα έχουν λύση…»

Σίγουρος ότι όλα τα θέματα έχουν λύση παρουσιάστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο πριν αναχωρήσει για την Πορτογαλία, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το περιβάλλουν του διεθνούς μεσοεπιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης. Πλέον το… μπαλάκι βρίσκεται στην πλευρά της διοίκησης των «μερένχες», η οποία γνωρίζει ότι ο 27χρονος παίκτης δεν αισθάνεται αγαπητός στις τάξεις της ομάδας ή δεν αναγνωρίζονται όσο θα ’πρεπε οι προσπάθειές του.

Σίγουρος ότι όλα τα θέματα έχουν λύση παρουσιάστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο πριν αναχωρήσει για την Πορτογαλία, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το περιβάλλουν του διεθνούς μεσοεπιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 27χρονος παίκτης, όπως έγινε γνωστό από χθες το πρωί, συναντήθηκε την Παρασκευή με τον Φλορεντίνο Πέρεθ και του ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα. Τον λόγο τον αποκάλυψε μετά τη λήξη του αγώνα της «βασίλισσας» με την Γρανάδα στο «Μπερναμπέου».

«Είμαι στεναχωρημένος και η διοίκηση γνωρίζει τους λόγους…», ήταν η απάντηση του Πορτογάλου στους εκπροσώπους του Τύπου. Οι «μερένχες» άφησαν να διαρρεύσει ότι ο Ρονάλντο θέλει αύξηση στις ετήσιες απολαβές του και για αυτό έχει αυτή την αντίδραση.

Ωστόσο, οι φήμες έχουν οργιάσει και έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ο Πορτογάλος έχει πρόβλημα με τον Μαρσέλο, ο οποίος δήλωσε ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι καλύτερος από εκείνον και θα ήταν προτιμότερο να πάρει τη «Χρυσή Μπάλα» ο Ίκερ Κασίγιας.

Ο μόνος που βρίσκεται στο πλευρό του είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος τονίζει ότι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής για την περσινή σεζόν. Όλοι μέσα στη Ρεάλ έχουν πλέξει το εγκώμιο του Μέσι, ξεχνώντας ότι συμπαίκτης τους είναι ο «CR7» και όχι ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα. Ο Ρονάλντο έχει παρατηρήσει ότι υπάρχει διάσταση απόψεων στα αποδυτήρια των «μερένχες».

Δεν είναι θυμωμένος με τους συμπαίκτες του, όμως θα ήθελε να του δοθεί η δέουσα σημασία για το καλό της ομάδας. Μέχρι σήμερα ουδέποτε ο Πορτογάλος έχει εκφράσει την επιθυμία να αυξηθούν τα πάγια χρήματα που μπαίνουν στον τραπεζικό του λογαριασμό από την πρωταθλήτρια Ισπανίας.

Ωστόσο, θεωρεί ότι - όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοί του - αξίζει μία επιβράβευση για τις εξαιρετικές του επιδόσεις (150 γκολ σε 149 ματς). Τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα αν υπολογίσει κανείς ότι σε κάθε αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» φωνάζουν το όνομά του, ενώ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» υπάρχουν μερικές φορές χλιαρές αποδοκιμασίες σε κάποιες λανθασμένες επιλογές του.

Τον περσινό καλοκαίρι η Μάντσεστερ Σίτι είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι είναι διατεθειμένη να δαπανήσει το ποσό των 180 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του και να τον αναδείξει σε καλύτερα αμειβόμενο παίκτη του κόσμου.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία έχουν πειράξει τον Ρονάλντο και πλέον το… μπαλάκι βρίσκεται στην πλευρά της διοίκησης της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία γνωρίζει ότι ο Πορτογάλος δεν αισθάνεται αγαπητός στις τάξεις της ομάδας ή δεν αναγνωρίζονται όσο θα ’πρεπε οι προσπάθειές του.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x