Ιταλία

Μιλούν με Ντελ Πιέρο οι Αυστραλοί!

Ένα μεγάλο πρόβλημα καλείται να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο! Τα τελευταία λεπτά τα ιταλικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι εκπρόσωποι της Σίδνεϊ βρίσκονται στα γραφεία της εταιρείας που έχει στην κατοχή της τα δικαιώματα του Ιταλού επιθετικού αποφασισμένοι να κλείσουν την μεταγραφή!

Ένα μεγάλο πρόβλημα καλείται να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο!

Τα τελευταία λεπτά τα ιταλικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι εκπρόσωποι της Σίδνεϊ βρίσκονται στα γραφεία της εταιρείας που έχει στην κατοχή της τα δικαιώματα του Ιταλού επιθετικού αποφασισμένοι να κλείσουν την μεταγραφή!

Η συνάντηση των δύο πλευρών είναι σε εξέλιξη από την οποία θα ξεκαθαρίσει εάν -τελικά- ο Ντελ Πιέρο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αυστραλία.

Μάλιστα εκτός από τα χρήματα που προσφέρουν οι υπεύθυνοι της Σίνδεϊ, σύμφωνα με τις ιταλικές ιστοσελίδες, στην πρόθεσή τους είναι να προτείνουν στον Ντελ Πιέρο έναν ρόλο... πρεσβευτή του ποδοσφαίρου της χώρας με ξεκάθαρη πρόθεση να βοηθησει στην αναπτυξη του αθληματος.

Την ίδια στιγμή στον Πειραιά περιμένουν την απάντηση της πλευράς του Ντελ Πιέρο στην πρόταση που έχουν καταθέσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x