Πορτογαλία

Superliga: Δύο στα δύο η Μπράγκα

Με το παιχνίδι Αβες - Μπράγκα άνοιξε την Παρασκευή η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στην Πορτογαλία με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 1-0 και να διπλασιάζουν τις νίκες τους στο πρωτάθλημα. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε στο 34' με πέναλτι ο Βέντερ

Με το παιχνίδι Αβες - Μπράγκα άνοιξε την Παρασκευή η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στην Πορτογαλία με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 1-0 και να διπλασιάζουν τις νίκες τους στο πρωτάθλημα. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε στο 34' με πέναλτι ο Βέντερ.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια

Μποαβίστα- Μπενφίκα

Στο ντέρμπι του Σαββάτου ανάμεσα στην Μποαβίστα και στην Μπενφίκα στο «Μπέσα» είναι στραμμένα τα φώτα της 2ης αγωνιστικής της Πορτογαλίας. Οι γηπεδούχοι, μετά την ήττα τους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από την Σπόρτιγκ Λισσαβώνας, αναζητούν την πρώτη τους νίκη στη Superliga στο δεύτερο σερί τους ντέρμπι. Από την άλλη πλευρά, αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος στο πρωτάθλημα, καθώς η αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής με τη Μπελενένσες αναβλήθηκε, και σίγουρα οι «αετοί της Λισσαβώνας» θέλουν να πραγματοποιήσουν ένα νικηφόρο ξεκίνημα.

Από κει και πέρα, το Σάββατο η Νασιονάλ Μαδέιρα υποδέχεται την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Την Κυριακή η Πόρτο καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Εστρελα Αμαδόρα και να κάνει το 2Χ2. Μπελενένσες – Βιτόρια Σετουμπαλ, Πάσος Φερέιρα – Μαρίτιμο, Ακαδέμικα Κοΐμπρα – Ναβάλ, Ουνιάο και Λεϊρία – Μπέιρα Μαρ, τα υπόλοιπα απιχνίδια της Κυριακής.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 8/09/2006

Ντεσπορτίβο Αβες – Σπόρτινγκ Μπράγκα 0-1
(πεν. 34΄ Βέντερ)

Σάββατο 9/09/2006

21:00 Νασιονάλ Μαδέιρα – Σπόρτινγκ Λισσαβώνας
23:15 Μποαβίστα – Μπενφίκα

Κυριακή 10/09/2006

18:00 Μπελενένσες – Βιτόρια Σετουμπαλ
18:00 Πάσος Φερέιρα – Μαρίτιμο
21:00 Ακαδέμικα Κοΐμπρα – Ναβάλ
21:15 Εστρελα Αμαδόρα – Πόρτο
22:30 Ουνιάο Λεϊρία – Μπέιρα Μαρ

Επιμέλεια: Κώστας Αναγνώστου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x