Κύπρος

Έγκλημα και τιμωρία (videos)

Με πολύ βαριά τιμωρία από την UEFA απειλείται η Ανόρθωση μετά τα θλιβερά επεισόδια που έγιναν χθες και οδήγησαν στη διακοπή του αγώνα με την Ντίλα Γκόρι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Με τους Γεωργιανούς να φτάνουν στο 3-0 και να ανατρέπουν το 1-0 του πρώτου αγώνα, ένας οπαδός επιτέθηκε στον τερματοφύλακα της κυπριακής ομάδας, Σέρτζαν Μπλάζιτς, για τις ευθύνες του στα γκολ. Κάπως έτσι άρχισαν συμπλοκές οπαδών με την αστυνομία εντός κι εκτός γηπέδου.

Με πολύ βαριά τιμωρία από την UEFA απειλείται η Ανόρθωση μετά τα θλιβερά επεισόδια που έγιναν χθες και οδήγησαν στη διακοπή του αγώνα με την Ντίλα Γκόρι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Με τους Γεωργιανούς να φτάνουν στο 3-0 και να ανατρέπουν το 1-0 του πρώτου αγώνα, ένας οπαδός επιτέθηκε στον τερματοφύλακα της κυπριακής ομάδας, Σέρτζαν Μπλάζιτς, για τις ευθύνες του στα γκολ.

Η αστυνομία επενέβη για να τον συλλάβει και τότε εισέβαλαν κι άλλοι θερμόαιμοι στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν συγκρούσεις με δυνάμεις της ασφάλειας. Ο αγώνας διακόπηκε οριστικά, ενώ τα επεισόδια μεταφέρθηκαν και έξω από το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο αγώνας και η διακοπή



Επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο


Επεισόδια εντός γηπέδου (1) από protathliths


Επεισόδια εντός γηπέδου (2) από protathliths

… αλλά και έξω από το γήπεδο


Επεισόδια και δακρυγόνα εκτός γηπέδου από protathliths

Ο παρατηρητής κατέγραψε τα πάντα


Ο παρατηρητής καταγράφει τα πάντα από protathliths

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x