Πορτογαλία

Λύση στην υπόθεση Ματέους τη Δευτέρα

Το πορτογαλικό πρωτάθλημα δεν εξελίσσεται με κανονικούς ρυθμούς εξαιτίας της υπόθεσης Ματέους. Τη Δευτέρα -κατά πάσα πιθανότητα- θα δοθεί λύση στο ζήτημα και η διοργάνωση θα συνεχίσει όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Τουλάχιστον αυτό εξήγγειλε ο υπουργός αθλητισμός της Πορτογαλίας, Λαουρεντίνο Ντίας μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και τον πρόεδρο της Λίγκας

Το πορτογαλικό πρωτάθλημα δεν εξελίσσεται με κανονικούς ρυθμούς εξαιτίας της υπόθεσης Ματέους. Τη Δευτέρα -κατά πάσα πιθανότητα- θα δοθεί λύση στο ζήτημα και η διοργάνωση θα συνεχίσει όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Τουλάχιστον αυτό εξήγγειλε ο υπουργός αθλητισμός της Πορτογαλίας, Λαουρεντίνο Ντίας μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και τον πρόεδρο της Λίγκας.

«Τη Δευτέρα θα προχωρήσουμε στην ομαλοποίηση του πορτογαλικού ποδοσφαίρου», τόνισε ο Ζίλμπερτ Μάνταϊλ και συνέχισε λέγοντας, «θα δούμε αν αυτό είναι αρκετό» αναφερόμενος στο κίνδυνο τιμωρίας της πορτογαλικής ομοσπονδίας από τη FIFΑ αλλά και για ενδεχόμενο αποκλεισμό των ομάδων της χώρας από το Champions League.Πάντως η Ζιλ Βιθέντε θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας.

Επιμέλεια: Δημήτρης Καραμφυλίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x