Πορτογαλία

Στην 2η κατηγορία η Ζιλ Βιθέντε

Στην 2η κατηγορία του Πορτογαλικού πρωταθλήματος θα αγωνίζεται οριστικά η Ζιλ Βιθέντε, αφού απορρίφθηκε η έφεση που είχε καταθέσει η Πορτογαλική ομάδα στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Το θέμα αφορά τη γνωστή «υπόθεση Ματέους» που στοίχισε στη Ζιλ Βιθέντε τον υποβιβασμό.

Στην 2η κατηγορία του Πορτογαλικού πρωταθλήματος θα αγωνίζεται οριστικά η Ζιλ Βιθέντε, αφού απορρίφθηκε η έφεση που είχε καταθέσει η Πορτογαλική ομάδα στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Το θέμα αφορά τη γνωστή «υπόθεση Ματέους» που στοίχισε στη Ζιλ Βιθέντε τον υποβιβασμό. Η Ζίλ Βιθέντε τον περασμένο Ιανουάριο, διέπραξε κάποιες παρατυπίες με την απόκτηση του διεθνή μέσου από την Ανγκόλα. Ωστόσο αυτό που ενόχλησε περισσότερο την Πορτογαλική ομοσπονδία, ήταν το ότι η Πορτογαλική ομάδα προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια, παραβιάζοντας ακόμη περισσότερο την αθλητική νομοθεσία.

Η πρώτη απόφαση για τον υποβιβασμό είχε βγει περίπου 10 ημέρες πριν , που μεγάλη κερδισμένη από αυτή την εξέλιξη ήταν η Μπελενένσες, η οποία είχε υποβιβαστεί στο τέλος του προηγουμένου πρωταθλήματος. Η Πορτογαλική ομοσπονδία αποφάσισε πως η Μπελενένσες θα ήταν η ομάδα που θα αντικαταστήσει την Ζιλ Βιθέντε στην Μεγάλη κατηγορία, ωστόσο αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κάνει έφεση η Λεισόες(3η στο περσινό πρωτάθλημα Β΄ εθνικής) και να διεκδικεί και αυτή την άνοδο. Όλα τα παραπάνω, είχαν ως αποτέλεσμα την αναβολή των δύο παιχνιδιών που εμπλέκονται οι ομάδες (Μπελενένσες-Μπενφίκα για την Α΄, Ζιλ Βιθέντε-Λεϊσόες για την Β΄).


Eπιμέλεια:Νίκος Τζαλίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x