Ιταλία

«Ηρωική η πράξη του Μπερλουσκόνι»

«Μία πράξη ηρωισμού» ήταν η αρνητική απάντηση της Μίλαν στην πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν για την παραχώρηση του Τιάγκο Σίλβα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο «Azzurro Italia». Ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι» βρισκόταν στο Παρίσι και όταν οι Πρωτευουσιάνοι πρότειναν 47 εκατ. ευρώ για να πάρουν τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, τότε πήρε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι την υπόθεση στα χέρια του.

«Μία πράξη ηρωισμού» ήταν η αρνητική απάντηση της Μίλαν στην πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν για την παραχώρηση του Τιάγκο Σίλβα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο «Azzurro Italia».

Ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι» βρισκόταν στο Παρίσι και όταν οι Πρωτευουσιάνοι πρότειναν 47 εκατ. ευρώ για να πάρουν τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, τότε πήρε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι την υπόθεση στα χέρια του.

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο Μπερλουσκόνι, αισθάνομαι πολύ καλύτερα τώρα. Αυτή ήταν μία πράξη ηρωισμού από τον πρόεδρο. Τα χρήματα που θα χάσει η Μίλαν από την μη πώληση του παίκτη θα χρειαστεί να μπουν στα ταμεία του συλλόγου από τον Μπερλουσκόνι», ανέφερε αρχικά ο Γκαλιάνι και πρόσθεσε:

«Αν θα μείνει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς; Φυσικά ο ίδιος θέλει να παραμείνει. Είμαστε καλυμμένοι σε όλες τις θέσεις και έχουμε μία δυνατή ομάδα».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x