Πορτογαλία

Έκανε φιέστα με την Σπόρτινγκ!

Σε φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετέτρεψε η Πόρτο το ντέρμπι με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στο «Ντραγκάο», επικρατώντας με σκορ 2-0, για την 29η και προτελευταία αγωνιστική. Με την ήττα αυτή και με τη νίκη 1-0 της Μπράγκα επί της Μπέιρα Μαρ, τα «λιοντάρια» έμειναν -και μαθηματικά- εκτός από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League. «Κλείδωσε» τη δεύτερη θέση η Μπενφίκα, η οποία επιβλήθηκε 1-0, με γκολ του Σέζαρ, της «αποδεκατισμένης» και ήδη υποβιβασμένης Λεϊρία.

Σε φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετέτρεψε η Πόρτο το ντέρμπι με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στο «Ντραγκάο», επικρατώντας με σκορ 2-0, για την 29η και προτελευταία αγωνιστική.

Με την ήττα αυτή και με τη νίκη 1-0 της Μπράγκα επί της Μπέιρα Μαρ, τα «λιοντάρια» έμειναν -και μαθηματικά- εκτός από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League.

«Κλείδωσε» τη δεύτερη θέση η Μπενφίκα, η οποία επιβλήθηκε 1-0, με γκολ του Σέζαρ, της «αποδεκατισμένης» και ήδη υποβιβασμένης Λεϊρία.

Σε πολύ δύσκολη θέση, όσον αφορά την παραμονή, βρίσκεται η Φεϊρένσε, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας από την Γκιμαράες με σκορ 3-1, την ώρα που η Ακαντέμικα με το γκολ του Εντίνιο στο 89ο λεπτό, νικούσε 1-0 τη Βιτόρια Σετούμπαλ και απομακρυνόταν δύο βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στα… αδιάφορα ματς, Πάσος Φερέιρα -Ρίο Άβε και Ολιανένσε-Μαρίτιμο, ήρθαν ισόπαλες 2-2 και 0-0 αντίστοιχα. Τέλος, η Νασιονάλ επικράτησε με σκορ 3-1 της Ζιλ Βιθέντε.

Αναλυτικά, η 29η αγωνιστική:

Σάββατο 22:30

Ακαντέμικα- Σετούμπαλ 1-0
(41’ Εντίνιο)

Μπενφίκα-Λεϊρία 1-0
(21’ Σέζαρ)

Πόρτο-Σπόρτινγκ 2-0
(82’ πεν., 89’ Χουλκ)

Φεϊρένσε-Γκιμαράες 1-3
(2’ Μπουβάλ-41’ Εν Ντιαγέ, 88’ Ουρέτα, 90’ Σουντάνι)

Νασιονάλ-Ζιλ Βιθέντε 3-1
(45’ Κλαουντεμίρ, 68’ Κεϊτά, 90’ Ροντόν-35’ Βιεϊρά)

Ολιανένσε-Μαρίτιμο 0-0

Πάσος Φερέιρα-Ρίο Άβε 2-2
(18’ Μελγκαρέχο, 86’ Άλβαρεζ-8’, 89’ Τομάς)

Μπράγκα-Μπέιρα Μαρ 1-0
(56’ Κουστόντιο)

Η επόμενη (30η) αγωνιστική:

Σπόρτινγκ-Μπράγκα
Μπέιρα Μαρ-Ολιανένσε
Μαρίτιμο-Πάσος Φερέιρα
Ρίο Άβε-Πόρτο
Γκιμαράες-Ακαντέμικα
Σετούμπαλ-Μπενφίκα
Λεϊρία-Νασιονάλ
Ζιλ Βιθέντε-Φεϊρένσε

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x