Πορτογαλία

Αποχωρεί από το πρωτάθλημα η Λεϊρία!

Την απόσυρσή της από το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας ανακοίνωσε η Λεϊρία, την Παρασκευή (4/5), λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει μαζικές αποχωρήσεις παικτών, καθώς είναι απλήρωτοι για αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα την περασμένη αγωνιστική, η ουραγός της Superliga να μην συμπληρώσει καν 11άδα στην ήττα (4-0) με τη Φεϊρένσε.

Την απόσυρσή της από το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας ανακοίνωσε η Λεϊρία, την Παρασκευή (4/5), λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει μαζικές αποχωρήσεις παικτών, καθώς είναι απλήρωτοι για αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα την περασμένη αγωνιστική, η ουραγός της Superliga να μην συμπληρώσει καν 11άδα στην ήττα (4-0) με τη Φεϊρένσε.

«Η κατάσταση αυτή κάνει αναπόφευκτο τον υποβιβασμό της Λεϊρία και αναγκάζει το σύλλογο να αποσυρθεί από την πρώτη κατηγορία, με όλες τις επακόλουθες συνέπειες», αναφερόταν στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Λεϊρία.

Πάντως, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Πορτογαλίας αρνείται πως έχει κατατεθεί επίσημα το αίτημα της Λεϊρία για αποχώρηση από τη διοργάνωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x