Πορτογαλία

Κατάντησε... βαρετό

Το τέταρτο συνεχές Λιγκ Καπ κατέκτησε η Μπενφίκα που επικράτησε το βράδυ του Μ. Σαββάτου της Ζιλ Βιθέντε στην Κοΐμπρα με 2-1 στον τελικό της διοργάνωσης. Τα πράγματα πάντως δεν ήταν εύκολα για τους "αετούς" καθώς παρότι προηγήθηκαν στo 30' με τον Ροντρίγκο ισοφαρίστηκαν από τον Ζε Λουίς στο 79'. Όλα έδειχναν πως ο τίτλος θα κρινόταν στην παράταση, αλλά ο Σαβιόλα είχε διαφορετική άποψη. Στο 83', στην πρώτη του επαφή με την μπάλα ο έμπειρος επιθετικός σκόραρε και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη.

Το τέταρτο συνεχές Λιγκ Καπ Πορτογαλίας κατέκτησε η Μπενφίκα που επικράτησε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου της Ζιλ Βιθέντε στην Κοΐμπρα με 2-1 στον τελικό της διοργάνωσης.

Τα πράγματα πάντως δεν ήταν εύκολα για τους "αετούς" καθώς παρότι προηγήθηκαν στo 30' με τον Ροντρίγκο ισοφαρίστηκαν από τον Ζε Λουίς στο 79'. Όλα έδειχναν πως ο τίτλος θα κρινόταν στην παράταση, αλλά ο Σαβιόλα είχε διαφορετική άποψη.

Στο 83', στην πρώτη του επαφή με την μπάλα ο έμπειρος επιθετικός σκόραρε και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο πρώτο μισό όμως η πολυνίκης του θεσμού ήταν ανώτερη στο δεύτερο μέρος χάνοντας αρκετές ευκαιρίες να "κλειδώσει" το παιχνίδι.



Μπενφίκα: Εντουάρντο, Μάξι Περέιρα, Ζαρντέλ, Γκαράι, Καπντεβίλα, Μάτιτς, Βιτσέλ, Αϊμάρ (62' Όσκαρ Καρντόσο), Μπρούνο Σέζαρ, Ροντρίγκο (82' Σαβιόλα), Νέλσον Ολιβέιρα (46' Γκαϊτάν).

Ζιλ Βιθέντε: Αντριάνο Ροντρίγκο Γκάλο, Άλισον, Κλάουντιο, Ζούνιορ Καϊσάρα, Λουΐς Μανουέλ (56' Ζε Λουίς), Αντρέ Κούνια, Σέζαρ Πεϊσότο, Λουΐς Κάρλος (67' Γκιγέρμε), Ρίτσαρντ (76' Ζοάο Βιλέλα), Ούγκο Βιέιρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x