Πορτογαλία

Στηρίζει Σάντος ο πρόεδρος της Μπενφίκα

Οι μετριότατες εμφανίσεις της Μπενφίκα στα φιλικά προετοιμασίας έχουν προκαλέσει ανησυχία στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας, αφού σε λιγότερο από μια εβδομάδα οι «αετοί» της Λισαβόνας αντιμετωπίζουν για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League την Αούστρια Βιέννης. Ο Φερνάντο Σάντος έχει αρχίσει να αμφισβητείται από μερίδα των φιλάθλων και του Τύπου, ενώ φήμες θέλουν τα δύο ματς των προκριματικών να αποτελούν κριτήριο για την παραμονή του ή όχι στον πάγκο της ομάδας. Ο πρόεδρος του πορτογαλικού συλλόγου, Λουίς Φελίπε Βιέιρα, σε συνέντευξή του στην «O’Jogo» εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον 52χρονο προπονητή και παρουσιάστηκε βέβαιος πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη όταν πρέπει

Οι μετριότατες εμφανίσεις της Μπενφίκα στα φιλικά προετοιμασίας έχουν προκαλέσει ανησυχία στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας, αφού σε λιγότερο από μια εβδομάδα οι «αετοί» της Λισαβόνας αντιμετωπίζουν για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League την Αούστρια Βιέννης. Ο Φερνάντο Σάντος έχει αρχίσει να αμφισβητείται από μερίδα των φιλάθλων και του Τύπου, ενώ φήμες θέλουν τα δύο ματς των προκριματικών να αποτελούν κριτήριο για την παραμονή του ή όχι στον πάγκο της ομάδας. Ο πρόεδρος του πορτογαλικού συλλόγου, Λουίς Φελίπε Βιέιρα, σε συνέντευξή του στην «O’Jogo» εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον 52χρονο προπονητή και παρουσιάστηκε βέβαιος πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη όταν πρέπει.

«Οι φίλαθλοι είναι λογικό να μην είναι ικανοποιημένοι, αλλά αυτοί που κυρίως δεν είναι ικανοποιημένοι είναι ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές μας. Ο προπονητής ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι πρέπει να κάνει και του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Παραμένω ήρεμος και σίγουρος πως όταν αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια θα είμαστε όπως πρέπει», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Μπενφίκα και προσέθεσε: «Ο Φερνάντο Σάντος έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας και είμαι βέβαιος πως θα το εξαντλήσει. Δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Εκτός από σπουδαίος άνθρωπος, είναι και οπαδός της Μπενφίκα και έχει πάρει πολύ σοβαρά το έργο που έχει αναλάβει».

Αναφερόμενος στην υπόθεση Σιμάο, που μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του στη Βαλένθια παραμένει για την ώρα στη Μπενφίκα, είπε: «Έχουμε πει πως αν έρθει πρόταση που ικανοποιεί την ομάδα και τον παίκτη, ο Σιμάο θα μπορούσε να παραχωρηθεί. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι. Ο Σιμάο ανήκει στη Μπενφίκα και τον δηλώσαμε στην UEFA για τους αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League. O ίδιος είναι ήρεμος και ευτυχής στη Μπενφίκα και αν δεν έρθει πρόταση, θα παραμείνει ευχαρίστως στην ομάδα μας», δήλωσε ο Λουίς Φελίπε Βιέιρα, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να γίνουν άλλες μεταγραφές, ανεξάρτητα από το αν παραχωρηθεί ο Σιμάο ή όχι: «Το ρόστερ μας έχει κλείσει», τόνισε σχετικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x