Πορτογαλία

Στην Πόρτο ο Λούτσο!

Τη φανέλα της Πόρτο θα φορέσει ξανά, μετά το 2009, ο Λούτσο Γκονζάλες. Η Μαρσέιγ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιβεβαιώνει πως υπάρχει συμφωνία με τη διοίκηση των «δράκων» για την παραχώρηση του Αργεντινού, ο οποίος είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό. Το κόστος της μεταγραφής δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ωστόσο η «Equipe» αποκάλυψε πως οι Μασσαλοί αναμένεται να βάλουν στα ταμεία τους περίπου 1,5 με 2 εκατομμύρια ευρώ.

Τη φανέλα της Πόρτο θα φορέσει ξανά, μετά το 2009, ο Λούτσο Γκονζάλες.

Η Μαρσέιγ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιβεβαιώνει πως υπάρχει συμφωνία με τη διοίκηση των «δράκων» για την παραχώρηση του Αργεντινού, ο οποίος είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό.

Το κόστος της μεταγραφής δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ωστόσο η «Equipe» αποκάλυψε πως οι Μασσαλοί αναμένεται να βάλουν στα ταμεία τους περίπου 1,5 με 2 εκατομμύρια ευρώ.

Η Μαρσέιγ είχε αποκτήσει τον Λούτσο Γκονζάλες από την Πόρτο το 2009. Ωστόσο, τη φετινή σεζόν οι Μασσαλοί αποφάσισαν να κάνουν περικοπές στο μπάτζετ τους, με τον Αργεντινό να είναι πρώτος στη λίστα, καθώς η αμοιβή του ήταν κοντά στις 400 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως.

Τη φετινή σεζόν μετρούσε 19 συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα, σημειώνοντας μόλις δύο τέρματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x