Πορτογαλία

Θέλει Μποζίνοφ η Λέφσκι, αλλά… (video)

Το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Βαλερί Μποζίνοφ θέλει να εκμεταλλευτεί η Λέφσκι Σόφιας, σύμφωνα με δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου. Ο Βούλγαρος επιθετικός πήρε την μπάλα να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισαν τα «λιοντάρια» στο παιχνίδι με την Μορειρένσε, αν και ο Ντομίνγκος Πασιένσια είχε δώσει εντολή να το κάνει ο Ματίας Φερνάντες.

Το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Βαλερί Μποζίνοφ θέλει να εκμεταλλευτεί η Λέφσκι Σόφιας, σύμφωνα με δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου.

Ο Βούλγαρος επιθετικός πήρε την μπάλα να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισαν τα «λιοντάρια» στο παιχνίδι με την Μορειρένσε, αν και ο Ντομίνγκος Πασιένσια είχε δώσει εντολή να το κάνει ο Ματίας Φερνάντες.

Ωστόσο, ο Γκέοργκι Ιβάνοφ τόνισε ότι η μεταγραφή του διεθνούς παίκτη στη Λέφσκι είναι δύσκολη. Το συμβόλαιο του 25χρονου παίκτη φορ λήγει το καλοκαίρι του 2016, όμως πλέον υπάρχει μουρμούρα για την κίνησή του.

«Έχουμε μιλήσει μαζί του για αυτό, αλλά γνωρίζουμε ότι έχει πολλά χρόνια συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ. Ψάχνουμε τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές, αλλά οι διαπραγματεύσεις είναι δύσκολες», τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της βουλγάρικης ομάδας και συνέχισε:

«Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και θα ήταν χαρά μας να έρθει στη Λέφσκι. Ο Μποζίνοφ θα ήταν ευπρόσδεκτος και ταιριάζει στη φιλοσοφία της ομάδας. Αλλά ειλικρινά δεν πιστεύω ότι θα επιστρέψει στη Βουλγαρία. Παίκτες σαν αυτόν δεν πρέπει να έρχονται στο πρωτάθλημά μας».

Δείτε το σχετικό βίντεο



Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x