Γενικά

Καλύτερο γκολ του Νεϊμάρ (video)

Παίρνει την μπάλα από το κέντρο… Έχει αποφασίσει πως θα σκοράρει και θα... τρελάνει κόσμο. Μοιράζει την μια ποδιά μετά την άλλη και με χορευτικές φιγούρες, φτάνει στην περιοχή. Εκεί ένας αμυντικός προσπαθεί, για κακή του τύχη, να τον μαρκάρει, όμως η προσπάθειά του, στέφεται με απόλυτη... αποτυχία. Το πλασέ με το εξωτερικό φάλτσο, το οποίο στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Φλαμένγκο, απλά «σφραγίζει» το... καλύτερο γκολ για το 2011.

Παίρνει την μπάλα από το κέντρο…

Έχει αποφασίσει πως θα σκοράρει και θα... τρελάνει κόσμο. Μοιράζει την μια ποδιά μετά την άλλη και με χορευτικές φιγούρες, φτάνει στην περιοχή.

Εκεί ένας αμυντικός προσπαθεί, για κακή του τύχη, να τον μαρκάρει, όμως η προσπάθειά του, στέφεται με απόλυτη... αποτυχία.

Το πλασέ με το εξωτερικό φάλτσο, το οποίο στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Φλαμένγκο, απλά «σφραγίζει» το... καλύτερο γκολ για το 2011.

Πως το γκολ του Νεϊμάρ, με την φανέλα της Σάντος να μην βγει το καλύτερο γκολ τια το 2012;

Οι 1,3 εκατομμύρια άνθρωποι που το ψήφισαν κάτι θα ξέρουν! Απλά απολαύστε το…



Υποψήφια, επίσης, ήταν του Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και του Γουέιν Ρούνεϊ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Σίτι.

Δείτε την απονομή του βραβείου...


Δείτε όλα τα υποψήφια γκολ...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x