Πορτογαλία

Υποσχέσεις από Καραγκούνη-Κατσουράνη

Το ελληνικό δίδυμο της Μπενφίκα άφησε υποσχέσεις στην πρώτη του παρουσία στην ίδια ενδεκάδα. Γιώργος Καραγκούνης και Κώστας Κατσουράνης είχαν πολύ καλή συνεργασία και πέτυχαν από ένα γκολ στη νίκη των «αετών» της Λισαβόνας με 2-0 επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας. Αμφότεροι υποσχέθηκαν πως θα δώσουν τα πάντα για να βοηθήσουν την ομάδα τους να πετύχει τους στόχους της μιλώντας στην «O Jogo»

Το ελληνικό δίδυμο της Μπενφίκα άφησε υποσχέσεις στην πρώτη του παρουσία στην ίδια ενδεκάδα. Γιώργος Καραγκούνης και Κώστας Κατσουράνης είχαν πολύ καλή συνεργασία και πέτυχαν από ένα γκολ στη νίκη των «αετών» της Λισαβόνας με 2-0 επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας. Αμφότεροι υποσχέθηκαν πως θα δώσουν τα πάντα για να βοηθήσουν την ομάδα τους να πετύχει τους στόχους της μιλώντας στην «O Jogo».

«Φέτος θέλω να έχω επιτυχίες. Ήρθα στη Μπενφίκα για να παίζω, να πάρω το πρωτάθλημα και να πάω καλά στην Ευρώπη. Πέρσι είχα πρόβλημα τραυματισμού και όταν επέστρεψα, μετά από δυο μήνες, είχα ακόμη πρόβλημα. Όταν τελικά αποθεραπεύτηκα, ο Κούμαν δεν μου έδειξε εμπιστοσύνη, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Δεν έχω πρόβλημα με κανένα προπονητή. Δουλειά μου είναι να κάνω τα πάντα για την ομάδα. Απλά ο Φερνάντο Σάντος με ξέρει καλύτερα, αυτό αληθεύει, αλλά αν είμαι καλά στην υγεία μου νομίζω ότι θα παίζω όποιος κι αν είναι ο προπονητής. Σίγουρα είναι καλό για εμένα και ακόμη περισσότερο για τον Κώστα. Μπορούμε να μιλήσουμε, να κάνουν παρέα οι οικογένειές μας. Σίγουρα είναι καλό και θα αλληλοβοηθηθούμε», δήλωσε ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, ενώ ο πρώην μέσος της ΑΕΚ είπε: «Έχουν περάσει δέκα ημέρες προπονήσεων. Καθημερινά θα είμαι καλύτερος γιατί θα γνωρίζω περισσότερα για την ομάδα και τους συμπαίκτες».

Στην ερώτηση για το σε ποια θέση προτιμούν να αγωνίζονται, ο «παλιός» Γιώργος Καραγκούνης απάντησε: «Προτιμώ να αγωνίζομαι εκεί που παίζω τώρα. Στην τριάδα του κέντρου αριστερά. Εκεί παίζω άλλωστε και στην εθνική ομάδα. Νομίζω πως ο τρόπος παιχνιδιού του Σάντος είναι ο ιδανικός, αν και δεν έχω κανένα πρόβλημα να παίξω στο κέντρο της μεσαίας γραμμής», ενώ ο «νέος» Κώστας Κατσουράνης είπε: «Είμαι αμυντικό χαφ. Στα δέκα χρόνια στην πρώτη κατηγορία, στην Ελλάδα, έπαιξα πολλές φορές μπροστά από την άμυνα, αλλά όπως στο τελευταίο φιλικό της Μπενφίκα και στα δεξιά της τριάδας του κέντρου. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Η ομάδα είναι καλή, με μεγάλους παίκτες και μπορώ να πω ότι μου αρέσουν όλα στην Μπενφίκα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x