Πορτογαλία

«Δοκιμασίες» για Πόρτο-Σπόρτινγκ

Η Πόρτο και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας «δοκιμάζονται» απέναντι στη Ρίο Άβε και την Ακαντέμικα αντίστοιχα, ενώ η Μπενφίκα υποδέχεται τη Ρίο Άβε για την 13η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Η Πόρτο και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας «δοκιμάζονται» απέναντι στη Ρίο Άβε και την Ακαντέμικα αντίστοιχα, ενώ η Μπενφίκα υποδέχεται τη Ρίο Άβε για την 13η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Μπενφίκα-Ρίο Άβε

Οι γηπεδούχοι είναι η μόνη αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα και συνεχίζει στο Champions League. Οι «αετοί» προέρχονται από την δύσκολη εκτός έδρας επικράτηση (1-0) – με τη βοήθεια της διαιτησίας – επί της Μαρίτιμο. Ο Ζόρζε Ζέσους δεν υπολογίζει τον Γκαϊτάν. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 14η θέση της βαθμολογίας και προέρχονται από τη νίκη (2-0) επί της Ζιλ Βιθέντε. Δεν παίζουν οι Πατέιρο και Βίτερο Γκόμες.

Πόρτο-Μαρίτιμο

Οι «δράκοι» προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη (2-1) επί της Μπέιρα Μαρ. Ο Βιτόρ Περέιρα δεν υπολογίζει τους Ντεφούρ και Γκουαρίν. Στο απέναντι στρατόπεδο, οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλές απουσίες, αφού δεν παίζουν οι Ρόμπσον, Ρούμπεν Φερέιρα, Ολμπερνταμ, Μιράντα και Σόουζα.

Ακαντέμικα-Σπόρτινγκ

Δύσκολη αποστολή για την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας της Ακαντέμικα. Τα «λιοντάρια» συνεχίζουν στο Europa League και βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, η Σπόρτινγκ προέρχεται από τη νίκη (1-0) επί της Νασιονάλ, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν πήραν τους τρεις βαθμούς στην έδρα της Ολιανένσε (2-0).

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής

Παρασκευή 16/12

Μπενφίκα-Ριο Άβε (22:15)

Σάββατο, 17/12

Γκιμαράες-Ζιλ Βιθέντε (20:15)
Πόρτο-Μαρίτιμο (22:15)

Κυριακή, 18/12

Νασιονάλ-Σετούμπαλ (18:00)
Πάσος Φερέιρα-Μπέιρα Μαρ (18:00)
Φεϊρένσε-Λεϊρία (18:00)
Ακαντέμικα-Σπόρτινγκ (21:15)

Δευτέρα, 19/12

Ολιανένσε-Μπράγκα (22:15)

Η επόμενη (14η) αγωνιστική

08/01/2012

Μπέιρα Μαρ-Μπράγκα
Ζιλ Βιθέντε-Νασιονάλ
Γκιμαράες-Φεϊρένσε
Μαρίτιο-Ολιανένσε
Ρίο Άβε-Πάσος Φερέιρα
Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Πόρτ
Λεϊρία-Μπενφίκα
Σετούμπαλ-Ακαντέμικα

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x