Πορτογαλία

Κούρσα για δύο!

Σε αναμέτρηση για δύο φαίνεται πως θα εξελιχθεί το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία, αφού Πόρτο και Μπενφίκα βρίσκονται ισόβαθμες στην κορυφή της βαθμολογίας και με την μέχρι τώρα απόδοση τους δείχνουν να ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες. Σε απόσταση αναπνοής και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία ξεπέρασε γρήγορα το άσχημο ξεκίνημα και πλέον απέχει τρείς βαθμούς από την κορυφή.

Σε αναμέτρηση για δύο φαίνεται πως θα εξελιχθεί το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία, αφού Πόρτο και Μπενφίκα βρίσκονται ισόβαθμες στην κορυφή της βαθμολογίας και με την μέχρι τώρα απόδοση τους δείχνουν να ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες.

Σε απόσταση αναπνοής και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία ξεπέρασε γρήγορα το άσχημο ξεκίνημα και πλέον απέχει τρείς βαθμούς από την κορυφή.

Η Πόρτο υποδέχεται την Πάσος Φερέιρα στην αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής με τους δράκους να έχουν το μυαλό τους και στην αναμέτρηση για το Champions League με τον ΑΠΟΕΛ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο εύκολες νίκες για το πρωτάθλημα και αναμένεται να έχουν εύκολο έργο απέναντι στην ομάδα του Λουίς Μιγκέλ, η οποία μετά από οκτώ αγωνιστικές έχει μόλις δύο νίκες.

Στη Λισαβόνα η φορμαρισμένη Μπενφίκα φιλοξενεί την Ολιανένσε. Η ομάδα του Χόρχε Ζέσους στα τελευταία επτά παιχνίδια για το πρωτάθλημα έχει έξι νίκες και μια ισοπαλία, αυτή στο ντέρμπι με την Πόρτο.

Εύκολο αναμένεται να είναι και το έργο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην έδρα της Φεϊρένσε. Το σερί των πέντε νικών δείχνει την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκονται το τελευταίο διάστημα οι φιλοξενούμενοι.

Η Μπράγκα δοκιμάζεται στην έδρα της Ακαντέμικα και τα μέχρι τώρα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της δείχνουν ότι όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

Παρασκευή 28/10

Πόρτο- Πάσος Φερέιρα (22:15)

Σάββατο 29/10 (22:30)

Ακαντέμικα- Μπράγκα (20:15)
Μπενφίκα-Ολιανένσε

Κυριακή 30/10 (18:00)

Νασιονάλ-Μπέιρα Μαρ
Λεϊρία-Σετούμπαλ
Γκιμαράες-Ρίο Άβε (20:00)
Φεϊρένσε-Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Δευτέρα 31/10

Ζιλ Βιθέντε-Μαρίτιμο

Το πρόγραμμα της επόμενης 10ης αγωνιστικής

Παρασκευή 4/11

Πάσος Φερέιρα-Γκιμαράες

Σάββατο 5/11

Μαρίτιμο-Ακαντέμικα
Ολιανένσε-Πόρτο

Κυριακή 6/11

Μπέιρα Μαρ- Φεϊρένσε
Ρίο Άβε-Νασιονάλ
Σετούμπαλ-Ζιλ Βιθέντε
Μπράγκα-Μπενφίκα
Σπόρτινγκ-Λεϊρία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x