Πορτογαλία

Πήρε Μόισες η Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μόισες. Ο Βραζιλιάνος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου αλλά περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τη συμφωνία των δύο πλευρών δεν έγιναν γνωστές

Στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μόισες. Ο Βραζιλιάνος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου αλλά περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τη συμφωνία των δύο πλευρών δεν έγιναν γνωστές.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Κρουζέιρο μιλώντας για τη μεταγραφή του τόνισε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που θα λάβω μέρος στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού αγωνίσθηκα παλαιότερα με τη Σπαρτάκ Μόσχας. Είναι μία κορυφαία διοργάνωση και ήρθα στη Σπόρτινγκ, για να τη βοηθήσω να έχει μία καλή παρουσία». Ο 26χρονος παίκτης άρχισε την καριέρα του με τη φανέλα της Βιτόρια της Μπαΐα ενώ επόμενους σταθμούς στην καριέρα του αποτέλεσαν η Παρανά, η Σπαρτάκ Μόσχας, η Κρίλια και η Κρουζέιρο.

Επιμέλεια: Κώστας Ιωάννου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x