Πορτογαλία

«Καλή και η ισοπαλία»

Ικανοποιημένος από την ισοπαλία στην έδρα της Πόρτο παρουσιάστηκε ο Ζόρζε Ζέσους. Ο προπονητής της Μπενφίκα έδωσε σε κάθε ομάδα από ένα ημίχρονο, τονίζοντας ότι στην περίπτωση που υπήρχε νικητής στην αναμέτρηση, θα έπαιρνε προβάδισμα και για το πρωτάθλημα.

Ικανοποιημένος από την ισοπαλία στην έδρα της Πόρτο παρουσιάστηκε ο Ζόρζε Ζέσους.

Ο προπονητής της Μπενφίκα έδωσε σε κάθε ομάδα από ένα ημίχρονο, τονίζοντας ότι στην περίπτωση που υπήρχε νικητής στην αναμέτρηση, θα έπαιρνε προβάδισμα και για το πρωτάθλημα.

«Η ισοπαλία είναι πιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα για εμάς, παρά για την Πόρτο. Νομίζω ότι οι αντίπαλοί μας ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και εμείς ήμασταν στο δεύτερο. Στα 15 τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, ήμασταν ταχύτεροι και πιο επίμονοι, τόσο στην τακτική όσο και τη δύναμη» δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου ο τεχνικός της ομάδας της Λισσαβώνας, για να προσθέσει:

«Η Πόρτο δεν έχει πια την ίδια έκρηξη. Αλλά θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα. Αν μία ομάδα είχε κερδίσει, θα είχε ψυχολογικό προβάδισμα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά μία ισοπαλία σαν κι αυτή στο Ντραγκάο, είναι καλύτερη για τους φιλοξενούμενους και στη συγκεκριμένη περίπτωση την Μπενφίκα».


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x