Πορτογαλία

«Χάσαμε δύο βαθμούς και κέρδισαν έναν»

Απογοητευμένος από τη βαθμολογική συγκομιδή της Πόρτο, στο ντέρμπι με την Μπενφίκα που έληξε ισόπαλο 2-2, ήταν ο Βίτορ Περέιρα. Ο προπονητής των «δράκων» στάθηκε στην τακτική που χρησιμοποίησαν οι φιλοξενούμενοι, τονίζοντας ότι βγήκαν κερδισμένοι από το συγκεκριμένο ματς.

Απογοητευμένος από τη βαθμολογική συγκομιδή της Πόρτο, στο ντέρμπι με την Μπενφίκα που έληξε ισόπαλο 2-2, ήταν ο Βίτορ Περέιρα.

Ο προπονητής των «δράκων» στάθηκε στην τακτική που χρησιμοποίησαν οι φιλοξενούμενοι, τονίζοντας ότι βγήκαν κερδισμένοι από το συγκεκριμένο ματς.

«Εμείς κατεβήκαμε στο γήπεδο καθαρά για να πάρουμε τη νίκη, ενώ η Μπενφίκα για να φρενάρει τον ρυθμό και να ψάξει για το λάθος μας. Κάναμε τα πάντα για τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η Μπενφίκα κέρδισε έναν βαθμό και εμείς χάσαμε δύο. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη, όταν επισκεφθούμε το “Εστάδιο Ντα Λους”» είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός των πρωταθλητών στο “Sporttv”.

Αναλύοντας το παιχνίδι, ο Περέιρα, συμπλήρωσε: «Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, πιέσαμε ψηλά στο γήπεδο, ανησυχήσαμε την Μπενφίκα και δημιουργήσαμε φάσεις στην εστία τους. Ήταν ντροπή που δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε περισσότερες φορές.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το δικό τους γκολ, αλλά απαντήσαμε γρήγορα και κάναμε το 2-1. Αλλά ανεξήγητα σταματήσαμε να κάνουμε ό,τι κάνουμε συνήθως, το οποίο είναι να κρατάμε την μπάλα
».

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x