Πορτογαλία

Μπέντο: «Περιμένω τη συγγνώμη του Καρβάλιο»

Την απολογία του Ρικάρντο Καρβάλιο για την ενόψει του αγώνα με την Κύπρο περιμένει ο Πάουλο Μπέντο, όπως δήλωσε στο πορτογαλικό δίκτυο «RTPN». Μάλιστα, ο ομοσπονδιακός προπονητής της ιβηρικής ομάδας τόνισε ότι δεν πρόκειται να εισηγηθεί την τιμωρία του 33χρονου αμυντικού.

Την απολογία του Ρικάρντο Καρβάλιο για την αποχώρησή του από την αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας ενόψει του αγώνα με την Κύπρο περιμένει ο Πάουλο Μπέντο, όπως δήλωσε στο πορτογαλικό δίκτυο «RTPN». Μάλιστα, ο ομοσπονδιακός προπονητής της ιβηρικής ομάδας τόνισε ότι δεν πρόκειται να εισηγηθεί την τιμωρία του 33χρονου αμυντικού.

«Ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει λάθος, αλλά πρέπει να γνωρίζει το μέγεθος του λάθους του. Περιμένω να ζητήσει συγγνώμη ο Καρβάλιο, επειδή ήταν σοβαρό το παράπτωμά του», ανέφερε αρχικά ο Μπέντο και πρόσθεσε:

«Θα μιλήσω μαζί του, αν το θέλει εκείνος. Είμαι ανοιχτός σε κάθε συζήτηση και θα αλλάξω την άποψη που έχω σχηματίσει. Σκέφτομαι τη σχέση μου μαζί του και την θέση μου ως προπονητής».

Καταλήγοντας, ο προπονητής της εθνικής Πορτογαλία τόνισε: «Αρκετοί με ρωτούν αν θα τιμωρηθεί ο Καρβάλιο. Από την πλευρά μου, εκείνο που τους λέω εγώ είναι ότι δεν πρέπει να συμβεί κάτι τέτοιο. Είμαστε μια μικρή χώρα και μας αρέσει πολύ η ίντριγκα».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x