Πορτογαλία

Πρώτη και περιμένει…

Έφτασε η μέρα που θα βρισκόταν πρώτη η Μπράγκα στη φετινή πορτογαλική Superliga. Οι φιναλίστ του περυσινού Europa league νίκησαν με 1-0 στην έδρα της Σετούμπαλ, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και βρέθηκαν στην πρώτη θέση, ένα βαθμό μπροστά από την Πόρτο, που έχει ένα αγώνα λιγότερο και την Ακαντέμικα. Έτσι, οι νικητές περιμένουν «γκέλα» της Μπενφίκα κόντρα στη Νασιονάλ στη Μαδέιρα, ώστε να παραμείνουν μόνοι πρώτοι.

Έφτασε η μέρα που θα βρισκόταν πρώτη η Μπράγκα στη φετινή πορτογαλική Superliga. Οι φιναλίστ του περυσινού Europa league νίκησαν με 1-0 στην έδρα της Σετούμπαλ, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και βρέθηκαν στην πρώτη θέση, ένα βαθμό μπροστά από την Πόρτο, που έχει ένα αγώνα λιγότερο και την Ακαντέμικα. Έτσι, οι νικητές περιμένουν «γκέλα» της Μπενφίκα κόντρα στη Νασιονάλ στη Μαδέιρα, ώστε να παραμείνουν μόνοι πρώτοι. Αντίθετα, οι ηττημένοι παρέμειναν στις μεσαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Πάντως, οι παίκτες της Μπράγκα δυσκολεύτηκαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, αφού σημείωσαν το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση στο 82’ με τον Μπαρμπόσα, έχοντας χάσει πολλές ευκαιρίες νωρίτερα.


Η σύνθεση της Μπράγκα: Μπέρνι, Μπαϊάνο, Ελντερσον, Νούνο Κοέλιο, Μοσσορό (86' Σαλίνο), Μπαρμπόσα, Τζαμάλ, Πάολο Βινίτσιους, Ούγκο Βιάνα, Λίμα, Αλαν (73' Νούνο Γκόμες)


Το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής:


Σάββατο 27/08 /strong>

Ζιλ Βιθέντε – Ακαντέμικα 2-0


Κυριακή 28/08

Ρίο Άβε – Ολιανένσε 0-1

Φεϊρένσε – Πάσος Φερέιρα 0-0

Γκιμαράες – Μπέιρα Μαρ 0-3

Σπόρτινγκ Λισ.- Μαρίτιμο 2-3


Δευτέρα 29/08 (20:45)

Σετούμπαλ – Μπράγκα 0-1

Νασιονάλ – Μπενφίκα (22:45)


Τρίτη 6/09 (22:15)

Λεϊρία – Πόρτο


Το πρόγραμμα της επόμενης (τέταρτης) αγωνιστικής:


Κυριακή 11/09 (18:00)

Ακαντέμικα-Νασιονάλ
Μπέιρα Μαρ-Λεϊρία
Μπενφίκα-Γκιμαράες
Πόρτο-Σετούμπαλ
Μαρίτιμο-Ρίο Άβε
Ολιανένσε- Φεϊρένσε
Πάσος Φερέιρα-Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Μπράγκα-Ζιλ Βιθέντε


Δείτε εδώ τη βαθμολογία.


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x