Πορτογαλία

Ούτε τώρα!

Όσο περνάνε οι αγωνιστικές τόσο μεγαλώνει και το μαρτύριο της Σπορτίνγκ Λισαβόνας, η οποία δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη ούτε στην τρίτη αγωνιστική, με αντίπαλο τη Μαρίτιμο. Η ομάδα του Πασιένσια ηττήθηκε 3-2 με γκολ που δέχθηκε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Όσο περνάνε οι αγωνιστικές τόσο μεγαλώνει και το μαρτύριο της Σπορτίνγκ Λισαβόνας, η οποία δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη ούτε στην τρίτη αγωνιστική, με αντίπαλο τη Μαρίτιμο.

Η ομάδα του Πασιένσια, ηττήθηκε 3-2 με γκολ που δέχθηκε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Ιζμαίλοφ στο 38ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα τη Σπόρτινγκ για να απαντήσουν οι φιλοξενούμενοι στο 50΄με τον Μιράντα. Και σα να μην έφτανε αυτό δύο λεπτά αργότερα ο Σάμι έβαλε σε θέση οδηγού τη Μαρίτιμο.

Ο Χεφρέν στο 75΄σκόραρε και φάνηκε να σώζει την παρτίδα για τους γηπεδούχους, όμως ο Ντιαβάρα είχε διαφορετική γνώμη και στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης διαμόρφωσε το τελικό 3-2 χαρίζοντας την πρώτη νίκη στη φετινή διοργάνωση στη Μαρίτιμο.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της τρίτης αγνωστικής, ξεχωρίζουν οι πρώτες νίκες στη φετινή διοργάνωση για Ολιανένσε (1-0 τη Ρίο Άβε) και Μπέιρα Μαρ (3-0 τη Γκιμαράες).

Ένα αυτογκόλ του Έντερ ήταν αρκετό για την Ολιανένσε να κάνει την πρώτη νίκη στη φετινή περίοδο μακριά από την έδρα της αφήνοντας τη Ρίο Άβε στον ένα βαθμό. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς στο 86ο λεπτό ο Ισμαίλι αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε πρόωρα το δρόμο για τα αποδυτήρια.

Την ουραγό Γκιμαράες αντιμετώπιζε η Μπέιρα Μαρ και οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 24΄με τον Αρτούρ. Στο 55ο λεπτό ο Κριστιάνο διεύρυνε το προβάδισμα της ομάδας του Ρουί Μπέντο και στο 74΄όλα έγιναν πιο εύκολα όταν ο Σαντάνα άφησε τη Γκιμαράες με δέκα παίκτες.

Δύο λεπτά πριν λήξει η αναμέτρηση ο Τάβαρες πήρε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα με τους φιλοξενούμενους να ολοκληρώνουν και αυτοί τον αγώνα με παίκτη λιγότερο.

Το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής:

Σάββατο 27/08 (21:30)

Ζιλ Βιθέντε – Ακαντέμικα 2-0

Κυριακή 28/08 (20:00)

Ρίο Άβε – Ολιανένσε 0-1

Φεϊρένσε – Πάσος Φερέιρα 0-0

Γκιμαράες – Μπέιρα Μαρ 0-3

Σπόρτινγκ Λισ.- Μαρίτιμο 2-3

Δευτέρα 29/08 (20:45)

Σετούμπαλ – Μπράγκα

Νασιονάλ – Μπενφίκα (22:45)

Τρίτη 6/09 (22:15)

Λεϊρία – Πόρτο

Το πρόγραμμα της επόμενης (4ης) αγωνιστικής:

Κυριακή 11/09 (18:00)

Ακαντέμικα-Νασιονάλ
Μπέιρα Μαρ-Λεϊρία
Μπενφίκα-Γκιμαράες
Πόρτο-Σετούμπαλ
Μαρίτιμο-Ρίο Άβε
Ολιανένσε- Φεϊρένσε
Πάσος Φερέιρα-Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Μπράγκα-Ζιλ Βιθέντε

Δείτε εδώ τη βαθμολογία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x