Ιταλία

«Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Τισόνε»

Ανοιχτός παραμένει ο «φάκελος Τισόνε» για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον πατέρα και ατζέντη του. Ο Λίνο Ομάρ Τισόνε τόνισε ότι ο γιος του δεν θα παραμείνει στη Σαμπντόρια, υπογραμμίζοντας ότι βρίσκεται στο στόχαστρο των Παρί Σεν Ζερμέν και Ολυμπιακού, αν και ο ίδιος επιθυμεί να πάει στη Ρόμα.

Ανοιχτός παραμένει ο «φάκελος Τισόνε» για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον πατέρα και ατζέντη του.

Ο Λίνο Ομάρ Τισόνε τόνισε ότι ο γιος του δεν θα παραμείνει στη Σαμπντόρια, υπογραμμίζοντας ότι βρίσκεται στο στόχαστρο των Παρί Σεν Ζερμέν και Ολυμπιακού, αν και ο ίδιος επιθυμεί να πάει στη Ρόμα.

«Ξέρω ότι θέλετε να ντυθεί ο Φερνάντο στα “τζιαλορόσι”. Και ο ίδιος θα ήταν χαρούμενος να βρεθεί στην ομάδα της πρωτεύουσα, όπου παίζει ένας φίλος του ο Οσβάλντο, με τον οποίον έχει παίξει μαζί σε Λανούς και Αταλάντα» είπε με δηλώσεις του στο "calciomercato.it".

Αναφερόμενος στο ενδιαφέρον άλλων ομάδων, πρόσθεσε: «Ο Φερνάντο βρίσκεται στο στόχαστρο και των Παρί Σεν Ζερμέν και Ολυμπιακού, ενώ βρισκόταν μέχρι πριν λίγο καιρό σε επαφές με την Πάρμα. Όπως και να έχει θα φύγει με τη μορφή δανεισμού, στην οποία θα συμπεριλαμβάνεται οψιόν αγοράς».


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x