Πορτογαλία

Ψάχνοντας την πρώτη νίκη

Την ευκαιρία να κάνει σεφτέ στις νίκες θα έχει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην τρίτη αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Πασιένσια, υποδέχεται την Μαρίτιμο, η οποία δεν έχει πάρει τρίποντο στις δύο πρώτες αγωνιστικές. H Ακαντέμικα, έχει την ευκαιρία να παραμείνει μόνη της στην κορυφή, αν πάρει τη νίκη με αντίπαλο τη Ζιλ Βιθέντε εκτός έδρας και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η αναμέτρηση Λεϊρία-Πόρτο θα διεξαχθεί στις 6/09, λόγω της συμμετοχής των «δράκων» στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Την ευκαιρία να κάνει σεφτέ στις νίκες θα έχει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην τρίτη αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Πασιένσια υποδέχεται την Μαρίτιμο, η οποία επίσης δεν έχει πάρει τρίποντο στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Στην αναμέτρηση που ανοίγει το πρόγραμμα, η Ακαντέμικα, έχει την ευκαιρία να παραμείνει μόνη της στην κορυφή, αν πάρει τη νίκη με αντίπαλο τη Ζιλ Βιθέντε εκτός έδρας και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η αναμέτρηση Λεϊρία-Πόρτο θα διεξαχθεί στις 6/09, λόγω της συμμετοχής των «δράκων» στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Εκτός έδρας δοκιμασία περιλαμβάνει το πρόγραμμα και για την Μπενφίκα, η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Ζόρζε Ζεσούς, προκρίθηκε στην φάση των ομίλων του Champioms League, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Η Νασιονάλ στην πρώτη αγωνιστική έμεινε στο 0-0 με τη Φεϊρένσε, ενώ το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής με την Γκιμαράες θα διεξαχθεί στις 4/09 με αποτέλεσμα να μην έχουμε ακόμα σαφή εικόνα για τις δυνατότητες της.

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις ξεχωρίζει ο αγώνας της Σετούμπαλ με τη Μπράγκα, με τις δύο ομάδες να έχουν μία νίκη και μία ισοπαλία και να είναι ισόβαθμες στην τρίτη θέση.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Σάββατο 27/08 (21:30)
Ζιλ Βιθέντε – Ακαντέμικα

Κυριακή 28/08 (20:00)

Ρίο Άβε – Ολιανένσε (18:00)
Φεϊρένσε – Πάσος Φερέιρα
Γκιμαράες – Μπέιρα Μαρ
Σπόρτινγκ Λισ.- Μαρίτιμο (22:30)

Δευτέρα 29/08 (20:45)
Σετούμπαλ – Μπράγκα
Νασιονάλ – Μπενφίκα (22:45)

Τρίτη 6/09 (22:15)
Λεϊρία – Πόρτο

Το πρόγραμμα της επόμενης (4ης) αγωνιστικής

Κυριακή 11/09 (18:00)

Ακαντέμικα-Νασιονάλ
Μπέιρα Μαρ-Λεϊρία
Μπενφίκα-Γκιμαράες
Πόρτο-Σετούμπαλ
Μαρίτιμο-Ρίο Άβε
Ολιανένσε- Φεϊρένσε
Πάσος Φερέιρα-Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Μπράγκα-Ζιλ Βιθέντε

Δείτε εδώ τη βαθμολογία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x