Πορτογαλία

Πήρε αυτό που ήθελε…

Κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία από την έδρα της Ολιανένσε η Σετούμπαλ. Η Βιτόρια πήρε 2-2 στο «Αρκάνιο Ολιάο» από την αντίπαλό της, στον αγώνα που ολοκλήρωσε τη δεύτερη αγωνιστική της Superliga και βρέθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, παρέα με τις Μπενφίκα και Μπράγκα, δυο βαθμούς πίσω από τις πρωτοπόρους Πόρτο και Ακαντέμικα, δείχνοντας ότι μπορεί να διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη.

Κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία από την έδρα της Ολιανένσε η Σετούμπαλ. Η Βιτόρια πήρε 2-2 στο «Αρκάνιο Ολιάο» από την αντίπαλό της, στον αγώνα που ολοκλήρωσε τη δεύτερη αγωνιστική της Superliga και βρέθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, παρέα με τις Μπενφίκα και Μπράγκα, δυο βαθμούς πίσω από τις πρωτοπόρους Πόρτο και Ακαντέμικα, δείχνοντας ότι μπορεί να διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έχουν δύο ισοπαλίες σε ισάριθμες αγωνιστικές και θα παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Το ματς προσέφερε «χορταστικό» θέαμα σε όσους το παρακολούθησαν, όπως αποδεικνύουν τα τέσσερα γκολ και η διακύμανση του σκορ. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0, χάρη στα τέρματα των Νέκα με πέναλτι στο 14’ και Σίλβα στο 27’. Η αντεπίθεση των γηπεδούχων έφερε αποτελέσματα στην επανάληψη, όταν κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τους Ντάνι στο 48’ και Κάουε στο 53’. Oι φιλοξενούμενοι άντεξαν, παρά το γεγονός πως έπαιξαν για ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Πέδρο στο 44'.



Δείτε το πλήρες πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής:


Παρασκευή 19 Αυγούστου

Πόρτο-Ζιλ Βιθέντε 3-1

Σάββατο 20 Αυγούστου

Μπενφίκα - Φεϊρένσε 3-1

Κυριακή 21 Αυγούστου

Ακαντέμικα-Ριο Άβε 1-0

Πάσος Φερέιρα- Λεϊρία 2-1

Μπέιρα Μαρ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 0-0

Μπράγκα – Μαρίτιμο 2-0

Δευτέρα 22 Αυγούστου

Ολιανένσε - Σετούμπαλ 2-2


Η επόμενη (τρίτη αγωνιστική):

28 Αυγούστου 2011

18:00 Φεϊρένσε – Πάσος Φερέιρα
18:00 Ζιλ Βιθέντε – Ακαντέμικα
18:00 Γκιμαράες – Μπέιρα Μαρ
18:00 Νασιονάλ – Μπενφίκα
18:00 Ρίο Άβε – Ολιανένσε
18:00 Σπόρτινγκ Λισ.- Μαρίτιμο
18:00 Λεϊρία – Πόρτο
18:00 Σετούμπαλ – Μπράγκα


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x