Πορτογαλία

Μίκολι: «Προτεραιότητα μου η Μπενφίκα»

Όλα συνηγορούσαν πως ο Φαμπρίτσιο Μίκολι θα αποτελούσε παρελθόν από τη Μπενφίκα τη νέα σεζόν. Ο ίδιος όμως παραδέχεται πως θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στους «αετούς» αν και για αυτό θα αποφασίσει η Γιουβέντους

Όλα συνηγορούσαν πως ο Φαμπρίτσιο Μίκολι θα αποτελούσε παρελθόν από τη Μπενφίκα τη νέα σεζόν. Ο ίδιος όμως παραδέχεται πως θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στους «αετούς» αν και για αυτό θα αποφασίσει η Γιουβέντους.

«Θα ήθελα να παραμείνω στη Μπενφίκα, είμαι χαρούμενος εδώ, αλλά όλα εξαρτώνται από το τι θα γίνει στην Γιουβέντους. Έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με την Γιουβέντους και η κατάσταση στην Ιταλία είναι πολύ εύθραυστη αυτή τη στιγμή. Μόνο μετά την ετυμηγορία θα παρθεί απόφαση για το μέλλον μου».

Σενάρια ήθελαν τον ταχύτατο φορ να βρίσκεται κοντά στην Παλέρμο. «Η Παλέρμο ήταν μια πιθανότητα στο παρελθόν και υπήρξαν συζητήσεις για μια μεταγραφή εκεί. Αλλά μέχρι να λυθεί η υπόθεση της Γιουβέντους δεν μπορεί να συμβεί τίποτα. Τώρα προτεραιότητα μου είναι η Μπενφίκα», δήλωσε ο Μίκολι.

Επιμέλεια: Δημήτρης Καραμφυλίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x